Sedat Peker, Berat Albayrak Beni Yok Etmeye Çalışıyor!

Sedat Peker Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Kendisini Yok Etmeye Çalıştığını Öne Sürdü!

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın bir buçuk iki yıl önce kendisini yok edeceğine dair bilgi aldığını söyleyerek kendisine bir telefon yollandığını ve telefonun içerisinde kendisine yönelik bir suç dosyası olduğunu söyledi. Bu dosyanın FETÖCÜ taktiği olduğunu söyledi.

Sedat Peker, Berat Albayrak
Sedat Peker, Berat Albayrak

Sedat Peker bu durum karşısında yapacağı en iyi şeyin yurt dışına çıkmak olduğunu söyleyerek aynı zamanda yurt dışında tedavi gördüğünü ve eğitim aldığını söyledi. Sedat Peker yayınladığı videoda şunları söyledi;

“Bir gün bana bir telefon yollandı bu telefonun kamerasında çekim yapılmış kamera çekiminin içerisinde bir dosya ve bu dosya bana karşı hazırlanan örgütlü bir suç dosyası. Ben bunu alınca dedim ki UYAP’a kaydedilmemiş. Sayın cumhurbaşkanımızın sözü var. ‘Fettullahçıların yapmış olduğu hiçbir şeyi yapmayacağız’ diye ancak UYAP’a işlenmemiş bu şekilde dosya hazırlamanın ne anlamı olabilir ki” 

Sedat Peker

İşte Sedat Peker’in Paylaştığı O Video;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et