Sedanur Güzel’in Katili İtiraf Etti…! – Son Dakika

Sedanur Güzel Cinayetinde Katil Belli Oldu…

Kars’ın Kağızman İlçesinde kaybolan, 1 hafta sonra cansız bedenine ulaşılan ilkokul 3.sınıf öğrencisi Sedanur Güzel Cinayeti ile ilgili toplam 3 kişi tutuklanmıştı. Hatunzade.com isimli sitede yer alan habere göre Ertan Bozkurt Sedanur Güzel’i öldürmüş kardeşleride küçük kızın cansız bedenini götürüp taşlarla üzerine örtmüş…

Ertan Bozkurt Öldürmüş Kardeşleri Torun ve Özcan Bozkurt Gömmüş

Programın ilk günleri canlı yayına katılan ve ceza evi dışarısı olduğu orataya çıkan Ertan Bozkurt’un Sedanur kaçırarak cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti.

Kardeşleri Gömdü

Ailesi tarafından olay farkedilince E.B nin kardeşleri Özcan ve Torun tarafından Sedanurun çandı bedeni taşlar altına gömüldü.

Sedanur Güzel’in Bulunduğu Yerin Yakınında ’un Kardeşleri Balık Tutmuş

9 yaşında ki Sedanur Güzel Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolmuştu. Yapılan arama çalışmaları sonucu küçük kızın kanlar içinde ki cesedi taşlarla örtülmüş şekilde bulundu. Oly ile ilgili Ertan Bozkurt baş şüpheli olarak görüldü ve Sedanur’un kaybolduğu gün evde olduğu kaydedildi.

Fakat kardeşlerinin evde olduğu ne annesi ne de yengesi tarafından söylenmemişti. Küçük kız bulunduktan sonra köylülerinde ifadelerine göre evde oldukları söylendi. Ertan Bozkurt’un kardeşleri  ve  Sedanur Güzel’in kaybolduğu gün köydeydiler. Neden olayın başında köyde  olduklarını belirtmediler. Sedanur Güzel’in bulunduğu yerin 100 metre ötesinde balık tuttuklarını söyleyen Bozkurt kardeşlerin arama çalışmalarına da katılmadıkları belirtildi.

24 Eylül Pazartesi Müge Anlı Programı…

Kaynak : https://hatunzade.com/sedanurun-katili-itiraf-etti-ve-tutuklandi/ , News TR

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et