Sedanur Güzel’in Katili Himmet Uç Mu ?

Olay Gününün Ertesi Günü Elinde Büyük Bir Çantayla Görüldü.

Himmet Uç, Sedanur Güzel’in kaybolduğu gününün ertesi günü elinde büyük bir çantayla görüldü. Minik Sedanur Güzel’in cenazesi ile büyük bir çantayla bulundu. O çantayı gören Sedanur Güzel’in amcası çantanın tıpkı cesedin bulunduğu çanta gibi siyah olduğunu ve kare şeklinde olduğunu söyledi. Himmet Uç ise başta çantada davul olduğunu sonra çantanın olmadığını daha sonrada düğüne gittiğini söyledi. Himmet Uç Müge Anlı’ın programında sergilediği agresif davranışlarından ve şüpheli ifadelerinden tüm dikkatleri üzerine çekti.

himmet uç - Sedanur'un Katili Himmet Uç Mu ?
himmet uç – Sedanur’un Katili Himmet Uç Mu ?

Erik toplamaya giden Sedanur’u aramaya çıkan ailesi Himmet Uç’un bahçesinde bulunan erik ağaçlarına bakarken Himmet Uç’un evinin kilitli olduğunu asma kilitle kilitlendiğini gördü. Akşam üzeri köye geldiğini söyleyen Himmet’in öğlen köye geldikten sonra geri gittiği öğrenildi. Eve gelip üzerini değiştirdiğini söyleyen Himmet Uç, çocuğu aramaya çıktığını söyledi. Fakat dediği saatlerde henüz arama çalışmaları başlatılmamıştı. Evinde tek başına yaşadığını söyleyen Himmet Uç, Sedanur Güzel’in kaybolduğu gün elinde büyük bir çantayla görüldü. Sonrasında Sedanur Güzel’in cesedi büyük çantayla beraber bulundu. Himmet Uç’un Sedanur Güzelin Katili Olduğu düşünülüyor.

Himmet Uç Jandarmaya Evini Açmadı.

Himmet Uç
Himmet Uç

Himmet Uç 9 yaşında ki minik Sedanur Güzel’in ailesinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmasıyla başlatılan arama çalışmalarında bütün köy aranması için evlerini açarken, jandarmaya evini aratmamış bunun üzerine jandarma savcılıktan izin alarak Himmet Uç’un evini aramıştı. Bu şüpheli davranışları sonrası Müge Anlı’nın sunduğu programa katılmış ve neden evini jandarmaya açmadığı sorulmuştu. Burada verdiği çelişkili ifadeler sonrası akşam üzeri köye geldiğini iddia etmiş yayına bağlanan bir görgü tanığı öğlen sıralarında köye geldiğini ifade etmişti.

Himmet Uç Cuma günü yayınlanan Müge Anlı’ın programında düğün için gittiği Kağızman’da düğünlerin iptal olduğunu ve evine döndüğünü söylemiş ve telefon kayıtları bu durumu doğrulayamamıştı. Minik Sedanur Güzel’in kaybolması ile ilgili iki şüpheliden biri olan Himmet Uç’un küçük kızın kaybolduğu günün ertesi günü elinde büyük bir çantayla görülmesi de şüpheleri arttırıyor. Peki küçük kızın katili Ertan Bozkurt mu? Yoksa Himmet Uç mu ?.

Sedanur’un Cesedi Büyük Bir Çantayla Bulundu. Sedanur Güzel’in Cenazesinin Bulunduğu Yer Videoda…

Himmet Uç’un şüpheli İfadeleri Verdiği Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 21 Eylül Cuma 2018

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et