Sedanur Güzel’in Cenazesini Bulan Ekip Konuştu…!

Sedanur Güzel’in Cansız Bedenini Bulan Ekip Konuştu

Jandarma Arama Kurtarma ekipleri, dün sabah saatlerinde köye 1 kilometre uzaklıkta, kayalık ve çalılık alanda, minik Sedanur’un cansız bedenini üzeri taşlarla örtülü bir halde buldu. Öldürüldükten sonra üzeri taşlarla kapatılan Sedanur Güzel’in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

ertan bozkurt müge anlı

Kaybolduğu ilk günlerde öldüğü tahmin edilen Sedanur Güzel’in cesedinde sıcak ve havasız ortam nedeniyle kurtlanma oluştuğu belirlendi. Morarma kurtlanma nedeniyle vücuttaki darp izlerini tanımlayamayan uzmanlar, Sedanur Güzel’in öldürüldüğünün kesin olduğu yönünde görüş bildirdi. Yine morarma kurtlanma nedeniyle kesin ölüm nedenini belirleyemeyen uzmanlar, kan, DNA ve iç organlarından örnekler aldı. Tecavüz bulgusuna da rastlayan uzmanlar, aldığı örneklerle bunu da kesinleştirecek.

Sedanur’un otopsisi 6 saat sürdü

Kars’ta kaybolduktan 7 gün sonra dere kenarında cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in cenazesi otopsinin ardından gece yarısı Kars’a gönderildi. Bugün akşam saatlerinde otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirilen Sedanur Güzel’in cenazesi 6 saat süren otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ambulansla köyüne götürülmek üzere Adli Tıp kurumundan alındı.  Yapılan otopside cesette yaşanan çürüme nedeniyle laboratuvar sonuçlarına göre otopsi kesin raporunun açıklanacağı belirtildi.  Türkiye’yi yasa boğan ölümün ardından yürek burkan detaylar ortaya çıktı. Kars’ta küçük Sedanur’un cansız bedenini bulan ekipler, Sedanur’un kuş gibi hafiflediğini ifade etti.  Kars’ın Paslı köyünde yaşanan olayda dere kenarında taşların altında cenazesi bulunan Sedanur Güzel(9) cenaze aracıyla otopsisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

“KUŞ GİBİ HAFİF OLMUŞTU”

Böyle bir vahşeti görmediklerini belirten ekipler, “Bir taş var, taşın alt tarafına koymuş, üzerine taşlar yığarak kapatmaya çalışmış. Kokudan dolayı ortaya çıkmış. Öyle ki ceset kurumuştu. Bir taşa bir oduna dokunursun ya öyleydi. Sedanur kuş gibi hafif olmuştu. Adli tıpta her şey ortaya çıkacak. Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz” dedi.

Kars’ın Kağızman ilçesinde cansız bedenine ulaşılan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in ailesi, acı haberin ardından ilk uçakla İstanbul’dan Kars’a döndü. Acı haberi alan baba Abdullah Güzel, olay yerinde fenalaşarak baygınlık geçirdi.

https://imgs.star.com.tr/imgsdisk/2018/09/24/240920181415373493337_3.jpg

SEDANUR’UN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Kars’ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in bu sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşıldı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kars Valisi Rahmi Doğan, Sedanur’un cansız bedeninin Paslı Köyü’ne 1 km uzaklıkta JAK Timleri tarafından üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulunduğunu belirtti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et