Seçimler ABD’de Skandal Tartışma Türkiye’de

Razi Canikligil’den Zafer Şahin’e canlı yayında ağır sözler: Şapşalın tekisin

Razi Canikligil, ABD seçimlerinin tartışıldığı programda Zafer Şahin’e “Sen aptal, şapşal bir adamın tekisin” diyerek canlı yayını terk etti.

Donald Trump ile Joe Biden arasındaki Başkanlık seçimlerine ilişkin gelişmelerin konuşulduğu bir programda Razi Canikligil ile Zafer Şahin arasındaki tartışma sosyal medyada gündem oldu. Canikligil, kendisini ‘ABD anayasasına el basarak yemin etmekle’ itham eden Şahin’e “Sen aptal, şapşal bir adamın tekisin” dedi.  İşte o tartışma… 

CNN Türk’te ABD seçimlerine ilişkin yapılan programda gergin anlar yaşandı. Hande Fırat’ın sunduğu programda, Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Hürriyet Gazetesi Washington Temsilcisi Razi Canikligil’i ABD vatandaşı olduğu için ABD anayasasına el basarak yemin etmekle itham edince Canikligil tepki gösterdi. Şahin’e “Sen öyle dar zihniyetli bir adamsın ki yurt dışında yaşayan milyonlarca insanı zan altında bırakıyorsun. Sen aptal, şapşal bir adamsın” ifadelerini kullandı.  

Tartışma büyüyünce, Razi Canikligil “Ben böyle seviyesiz bir programda bulunamam” diyerek yayını terk etti.

Canikligil daha sonra tweet atarak, “Hepinizden özür diledim, günlerdir zor dayandım. Buraya kadarmış” ifadelerini kullandı. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et