Samsung Smart TV Youtube Problemi Nasıl Çözülür?

Samsung Smart TV’de Youtube Nasıl Açılır? Youtube Açılmıyorsa Ne Yapmalıyız? Güncel Samsung Youtube Problemi

Samsung Smart TV sahipleri geçtiğimiz yıl televizyonlarında bulunan YouTube uygulamasının birden bire silinmesiyle şok yaşadı. Bizzat bende Samsung Smart TV kullanıcısı olarak bu durumdan büyük rahatsızlık duydum. Parasını verip televizyon alıyorsunuz veya da sadece bu uygulama var diye alıyorsunuz internete bağladığınızda kendi kendine güncelleniyor ve bir bakmışsınız en çok kullandığınız  uygulama yok gerçekten çok sinir bozucu ve söylemekten hiç utanmıyorum şerefsizce bir durum içerisinde bırakıyorlar sizi…

Peki Samsung Smart TV’de YouTube’u Nasıl Açarız ?

Öncelikle TV Cast (samsung) adlı programı Telefonumuza veya tablet’imize yüklüyoruz. Daha sonra samsung smart tv’den menüye gelip oradan uygulamalar bakıyoruz ve yukarıdaki simgenin bulunduğu TV Cast uygulamasını indiriyoruz. Şimdi hem Televizyonumuz da hemde telefon veya tabletimizde Tv Cast uygulaması olmuş oldu. Telefonumuzdan veya tabletimizden uygulamayı açıp orada ki IP adresini yazalım. Bu işlem bir defa gerçekleşecek ve hep kullanabileceksiniz. Ardından televizyonumuzda uygulamayı açıp yazdığımız IP adresini uygulamada bulunan alana yazalım. Artık bağlantınız gerçekleşti. Şimdi youtube girin ve bir video beğenin. Videonun altında TV Cast programının linki çıkacak tıkladığınızda TV ekranına gelecektir. Yada çıkmazsa link yukarıdan paylaş seçeneğini yıklayıp TV Cast’i seçerseniz yine aynı şekilde televizyonunuzda açılacaktır. Her video içinde geçerlidir. Gerçekten muhteşem bir program eğer samsung youtube uygulamasını kaldırmasaydı bunlarla uğraşmayacaktık ama ne yapalım çözümünü bulduk.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et