Şahzade Memedova Nerede?

Özbek asıllı 16 yaşında ki Şahzade Memedova Bulundu

Müge Anlı’nın programına gelen 16 yaşında ki Şahzade Memedova’nın annesi Mukaddes Tacibeyiva ve ablası Mahfuza Memedova kayıp kızı arıyordu. Küçük kız bulundu. Ramazan İyikol’un Şahzade Memedova’ya içerisine ilaç attığı kola uyuttuğu sonrasında annesine söylememesi için tehdit ettiği ortaya çıktı.

Şahzade Memedova, Kayıp, Müge Anlı
Şahzade Memedova, Kayıp, Müge Anlı

İstanbul Bağcılar’da annesi Mukaddes hanım ile birlikte yaşayan 16 yaşında ki Şahzade Memedova, 18 Ocak 2020’de ortadan kaybolmuştu. Annesinin de ilişkisi olduğu Ramazan İyikol’un aynı zamanda küçük kız ile konuştuğu ve kızın hamile olduğuna dair konuşmalar ortaya çıkmıştı. Evli ve iki çocuk babası Ramazan İyikol’un küçük kıza ilaçlı kola içirdiği ve annesine söylememesi için tehdit ettiği ortaya çıktı.

Şahzade Memedova, Ramazan İiyikol
Şahzade Memedova, Ramazan İiyikol

37 yaşında ki Ramazan İyikol’un genç kızı telefonuna (sevgilim) diye kaydettiği ve küçük kızla hamilelik üzerine konuşma yaptığı ortaya çıktı. Müge Anlı 16 yaşında ki kızı buldu 2003 doğumlu Şahzade Memedova annesinin yanına döndü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et