Sahte Gelinler Olayında Stüdyo’da ikinci Gözaltı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında Stüdyo’da  Büyük Şok!

Sahte gelin Nehir Naz stüdyo’da  canlı yayında gözaltına alındı. Ekipleri fazla bekletemem diyen Didem Arslan Yılmaz nehir Naz’ı jandarma ekiplerine teslim etmeye giderken biraz konuşalım dedikten sonra senin açıklamak istediğin isimler varmı tekrar edermisin? Naci bey,Hacı Hasan Örs,Yakup Örs,Yüksel Yılmaz  olduğunu söyledi.Bunun üzerine didem Arslan Yılmaz senin adına üzgünüm. Sonuçta insanları dolandırmışsınız 4 Milyonu geçen bir para var ortada aldığın altınları ne yaptın. Ben ne altın ne de başlık parası falan almadım.Cezanı çektikten sonra iki çocuğun varmış doğru yolu bulursun dedikten sonra Nehir Naz’ı jandarma ekiplerine Stüdyo çıkışı  teslim etti. Artvin savcılığının emirleri üzerine gelen  Artvin Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak Artvin’e götürülmek üzere yola çıktılar.

SAHTE GELİN MELTEM CANLI YAYINA BAĞLANARAK KONUŞTU

Didem Arslan Yılmaz Meltem hanım siz sahte gelin olmaktan dolayı ifadeniz alınmış.Hayır öyle bir şey yok diyen Meltem hanıma bu sefer Orhan Kemiksiz siz Ardahan Göleye gittiniz mi? Stüdyodaki Melisay’ı tanıyormusun? Evet melisayı Iğdırdan tanıyorum. Melisay ben oraya Emirhan’la gittim.Meltem Kızılaslan benim  yengem olarak geldi. Meltem,  Melisay yalan söylüyor diyerek çıkıştı.

EŞİMİ ZORLA SAHTE GELİN YAPTILAR DİYEN MURAT’IN EŞİ GÖNÜL HANIM KONUŞTU

Sahte gelinler yüzleşmeye devam etti.Benim eşimi zorla sahte gelin yaptılar diyen Murat’ın eşi Gönül hanım canlı yayına katılarak soruları yanıtladı.Murat bana şidddet uyguluyordu. Bende kaçıp bir yuva kurmak istedim dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et