Sahte Gelinler Olayında Korkunç Rakamlar,Büyük Yüzleşmeler Gerçekleşti

SHOW TV ‘de Yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında sahte gelinler olayında Korkunç Rakamlarara Ulaşıldı.Beş Milyona Doğru Gidiyor.Sahte Gelinlerle yüzleşmeler gerçekleşmeye devam etti

SAHTE GELİN OLAYINDA BÜYÜK YÜZLEŞME

Sütüdyo’ya canlı yayına katılan yüksel hanımla melisay yüzleşti.Beni yüksel hanım yönlendirdi.Emirhan’la Doğubeyazıt’ta gelerek bize sahte gelin olayı ile ilgili talimatlar verdi.Yüksel hanım beni ve Emirhan’ı öldürmekle tehdit etti.Yüksel hanım ben kayseriden dışarı çıkmadım.Yalan söylüyor ispatlasın dedi.Serkan sen Şengül Demirtaş’ı tanıyormusun hala bu işleri yapıyormusun diye sorunca sana açıklamak zorunda değilim canlı yayına katılarak elimde belgelerle geleceğim yüz ifadeni görmek istiyorum dedi.

SAHTE GELİNLER OLAYINDA SÜTÜDYODA GERGİNLİK

Tokat’ tan canlı yayına bağlanan kadın serkan’da bu işin içinde ağabeyi olarak tanıttılar.Şengül hanımla akrabalığınız var mı diyen Didem Arslan yılmaz’a hayır ben yengesiyim diye geldi.Serkan bey sinirlenerek siz şengül’ün akrabasımısınız diye sordu bunun üzerine Orhan kemiksiz siz yayına bağlanan insanları manüple ediyorsunuz diye çıkştı.Siz nereden biliyorsunuz şengül’ün oraya gitmediğini dedikten sonra Didem Arslan Yılmaz Serkan laf kalabalığını bırak.Melisay Şengül’le İzmir,Afyon ,balıkesir’e Tokat’a dolandırmak amacıyla gitmişler.Bunun üzerine sinirlenen Serkan sesini yükselterek yeter be herkesin bir akrabası çevresi var sürekli ben suçlanıyorum.Didem Arslan yılmaz Serkan bey bunlar iddia Bunlar ihbardır araştırma yapacak emniyet mensuplarıdır.Biz sorgu hakimi değiliz.

MURAT BEY KARIMI ZORLA KAÇIRIP SAHTE GELİN YAPTILAR

Canlı yayına bağlanan muratın eşi gönül hanıma Meltem kızılaslan’ı tanıyormusun amca’nın kızı da bu işin içindeymiş.Gönül hanım ben bilmiyorum bunların ve söylenenlerin hiçbirini kabul etmiyorum.Murat orada yalan söylüyor beni çok kötü dövdü.Kemiklerimi parmaklarımı kırdı.Orhan bey peki rapor alıp şikayette bulundunuz mu? Evet rapor aldım.Şikayette bulundum Ağzım burnum kan içerisinde kemiklerim kırık vaziyette baba evine geldim.Orada Murat Çavdar yalan söylüyor.Ben liseyi bitirmedim.Ortaokul 7. Sınıftan ayrıldım. 1,5 yıldır eşimden ayrıyım.

YÜKSEL HANIM CANLI YAYINA KATILARAK MELİSAY’LA YÜZLEŞMESİ

Yüksel hanım emniyete jandarmaya ggidiyorlar benim adım yok nasıl oluyorda ben bunları yönlendiriyorum.Bırakın söyleyin bende ceza mı çekeyim.Ben Fatma olarak biliyordum.Derya arslan Yılmaz Melisay’a Yüksel hanımdan korkuyor musun? Evet diyerek beni ve ailemle Emirhanla beni ölümle tehdit etti.Bana talimat verdi Balıkesire gittim.Perde arkasındadır.Oradan talimatlar verir.Melisay ispatla ben kayseriden dışarı çıkmadım diyen yüksel hanıma Orhan bey peki siz nasıl ispatlayacaksınız 8 yıl Kayseri’den dışarı çıkmadığınızı söylermisiniz.Şehrin çıkışlarında kimlik kontrolleri sonrası aranma durumunuz yoksa geçer gidersiniz not almazlar.Melisay’da zaten bir kere gördüm diyor.Sizi Fatma olarak biliyor.Melisay ben burada Yüksel olduğunu öğrendim.

Didem Arslan yılmaz Yüksel hanım işin içinde kimler var.Derya hanım işin içinde olduğunu biliyorum.Bu arada kumsal diye biri yayına katılarak Yüksel yılmaz bizim komşumuzdu.Serkan senin başka adın var mı diye sorunca kumsal benim canımı sıkma ortalığı birbirne katarım diye yanıt verdi.

YÜKSEL YILMAZ SAHTE GELİN OLDU MU?

Didem Arslan Yılmaz Melisay Yüksel hanımdan talımatlar alırken, diğer yandan Yüksel hanım Sahte gelin olarak Sivas’tan Nihat Bey’i 150 bin lira dolandırıyor.Sahte gelinler olayında Korkunç rakamlar da ortaya çıkmaya başladı.Sahte gelinler olayı tam 36 ile yayılırken 4 milyon 684 bini geçerek 5 Milyona doğru gidiyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et