Sahte Gelinler Olayında Flaş Gelişmeler Yüzleşmeler 5 Milyonu Aşan Dolandırıcılık

Sahte gelinler olayında gül döğmeli şengül hanım Melisay ve sevgilisiyle yüzleşmesi 38 ile ulaşması dolandırıcılıkta 5 milyonu aşan paralar

SAHTE GELİNLERDE BÜYÜK YÜZLEŞME

Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme Programına gelen gül döğmeli Şengül hanım Sahte gelin Melisayla yüzleşmek üzere sütüdyoya geldi.Melisay neden gerçekleri söylemiyorsun bir çok yerde benim adımı neden kullanıyorsun.İzmir,Uşak ve Sivas’a tamam birlikte gittik ancak Afyon’a ben gitmedim.Sütüdyoda bulunan mağdurlardan biri canlı yayına katılarak Melisay bir kadınla gelmedi.Dayım dediği biriyle geldi.Didem Arslan Yılmaz Şengül hanım sizi sahte gelin olarak bir çok ile kim gönderdi.Beni Yüksel yılmaz gönderdi.

Didem Arslan yılmaz isterse yayına bağlanabilir yüksel hanımın cevap hakkı vardır.Yüksel hanım yayına bağlanmadı.

MELİSAY’LA SEVGİLİSİ EMRAHIN TELEFONDA YÜZLEŞMESİ

Didem hanım Melisay’a bir fotoğraf göstererek Afyondaki bu kişi kim diye sordu.Melisay bilmiyorum diyerek Emrah’ı korumaya çalıştı.Bunun üzerine Melisay Emrah’ı çok mu seviyosun diye sorduğunda Melisayın gözleri dolarak kafa sallayıp evet dedi.Emrah’la ilgili seni aldattığın dair belgeler var.Berivan diye bir kadınla birlikte olmuş.Berivan telefonla yayına bağlanarak birliktelik yaşadık.Benden uygunsuz şeyler isteyince yani sahte gelin olma teklifini reddedice ayrıldık. Melisay çok duygulanarak ağlamaya başladı.Bunun üzerine didem hanım kötü mü oldun? Evet Emrahla ilgili bir çok şeyler duyuyorum o da beni üzüyor.Didem hanım birazdan Emrah canlı yayına bağlanacak.Bunun üzerine Avukat Funda Sadık Ahmet Melisay senin vücudundan çıkar sağlamaya çalışan birini koruyorsun bunun farkında mısın?

Telefonla yayına bağlanan Emrah Melisay beni sattı.Orhan Kemiksiz Melisay seni hala koruyor.Bir konuşsa olaylar çözülecek.Sen Melisayla ilgili bir gelecek düşünüyor musun? Düşünüyordum.Demek ki şimdi düşünmüyorsun.Didem Arslan Yılmaz Emrah Melisay’ın senden hamile kalıp çocuk düşürdüğünü biliyormusun? Hayır bilmiyordum. Melisay emrah biliyormuydu

SAHTE GELİNLER OLAYINDA PARASAL DURUM

Didem Arslan Yılmaz Türkiye’nin 38 iline ulaşıldığı parasal buyutu ise 5 milyon 452 bini geçerek  geçerek 6 milyona doğru gittiğini açıkladı.Bu insanların paralarını kolay yoldan alarak mağdur duruma getirmek doğru mu? Sahte gelinlerden ses yok.Ancak Ağrı savcılığı ve Emniyet ve Jandarma ekipleri gece gündüz çalışarak bu olayı aydınlatmaya çalışıyorlar.

SAHTE GELİN MELİSAY’IN SEVGİLİSİYLE CANLI YAYINDA YÜZLEŞMESİ

Didem yılmaz’la Vazgeçme Programından Emrah’a seslenen Didem Arslan Yılmaz canlı yayına katılacağım dedin ekibi Doğubeyazıt’a gönderdim.Sen niye katılmıyorsun.Daha sonra canlı yayına katılacağı öğrenildi.Emrah canlı yayına katıldı.Melisay Emrah’a Berivan’ı sordu.Ben böyle biri ile ilişkide bulunmadım peki senin yiğeninin cezaevine girdiğini nereden biliyor bu kadın Emrah diye bağırdı.Didem Arslan yılmaz Afyon görüntüsü resmi göstererek Emrah’ Melisay’a sordu.Melisay yanıt vermeyince Şengül hanıma sordu.Emrah’a benziyor yanıtını alınca ayrıca Afyondaki mağdurlar telefonla bağlanarak Emrah’ı teşhis ettiler. Melisay ve emrah olayı kabullendiler.Peki oraya Emrah ne diye gitti.Dayısı olarak gittim bir gün durdum geri döndüm.Melisay’ın sahte gelin olduğunu bilmiyormuydun? Sevgilini satmaya mı gittin?

Ben sahte gelin olduğunu bilmiyordum dedi.

Didem hanım senin kuzenin Rıdvan Kızılarslan gönderdiğini biliyormuydun.Hayır Rıdvan Kızılarslan benim amcamın oğlu bu işle bir ilgisi olduğunu bilmiyorum.Didem Arslan Yılmaz Melisay hala Emrah’ı koruyorsun gerçekleri anlatmıyorsun.Senin konuşman gerek konuşursan bu olaylar çözülecek.Herkes cezası neyse çekecek adaletten kaçış yok.Ben Emrahında cezasını çekerim diyen Melisay’a Avukat Funda Sadık Ahmet suç ferdidir.Sen onun yerine ceza çekemezsin cezası varsa çekecek.Melisay Afyonda Cinsel saldırıya uğramış bunu biliyormusun? Emrah olsun Melisay cezasını çekene kadar onu beklerim yanıtını verdi.

MELİSAYIN BABASI CANLI YAYINA KONUŞTU

Melisay’ın babası velayet bende olsa kızım bu durumları yaşamazdı diyerek kızım Melisay seni çok seviyorum.gözleri doldu Avukat funda hanım zaten velayet babaya verilmiş.babaya velayetin verilmesinden sonra Melisay evden kaçmış.Melisay babanın ağlaması seni etkiledimi? Diye soran Didem Arslan Yılmaz’ hayır bunlar timsah göz yaşları etkilenmedim

RIDVAN KIZILARSLAN VE ZEYNEP KIZILARSLAN’IN DOLANDIRCILIĞI

Erzurumdan telefonla bağlanan bir kişi  bizi Rıdvan Kızılarslan ve Zeyenep Kızılarslan 90 bin lira dolandırdı. Rıdvan ben bu işin içinde yokum o telefon eden kişiyi tanıyorum kardeşimi istemeye geldi.Damat özürlü çıkınca parasını geri iade etti dedi. Yalan söylüyor para falan iade etmedi.Gerekirse canlı yayına katılırım kendiside gelebilir yüzleşmeye hazırım.

Ayrıca Sivas’tan bir aileyi 60 bin lira dolandırdığı anlaşıldı.Yayına bağlanan bir kadın biz önce Muş’a gittik daha sonra Van’da dediler.Yola çıktık yakın demelerine rağmen baya yol gittikten sonra Ağrı Doğubeyazıt’ta dediler oraya gittik.Rıdvan Kızılarslan Zeynep Kızılarslan Annesi Nuriye Kızılarslan tanıştırdılar.Kızın babası yok  Rıdvan Kızılarslan’a 38 bin lira verdik aracı Emrah’a 12 bin lira verdik.

Sivas’a geldiler bizde kaldılar Sivas’tan alışveriş yapmamızı istediler. Sivas’a giderek alışveriş yaptık evdeki gelinlerine varana kadar kıyafet aldırdılar.Sonradan öğrendik kızın annesi dedikleri Nuriye Kızılarslan teyzesiymiş.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et