Sahte Gelinler Olayında Büyük Yüzleşme ve İtiraflar

Serkanla Hasan Tatlıcı Ve Derya Hanımın  Yüzleşmesi…

Mağdur Hasan Tatlıcı Erzincan’dan Doğubeyazıtta petrola gittik. Serkan araca bindi  bana sadece yolu tarif etti.Eve gittikten sonra ben daha Serkanı görmedim dedi.Şengül Demirtaş’la gözlerinde mavi lens takmıştı.Yanında yengesi olarak tanıtan Sebahat diye bir bayan vardı. Serkan ben orada değildim. doğubeyazıt’a gitmedim diyerek inkar etti.

Hasan Tatlıcıya kardeşim ben sana bir kadını mı pazarladım.Sizi kim dolandırysa onu alıp savcılığa götürün.Orhan Kemiksiz Serkan sen herşeye itiraz ediyorsun.Seni tanıyanlar var onlarıda kabul etmiyorsun. Serkan benimle uğraşanlara gülüp geçiyorum dediği videosu ortaya çıktı.Derya hanıma Didem Arslan yılmaz Serkanı tanıyormusun Serkan bu işlerin içinde mi diye sordu.Derya hanım ben Serkanı tanırım eşi benim arkadaşım Serkan benim kocama hayrandı ben Sekanı bu işlerde görmedim ben buraya Serkanı savunmak için gelmedim.

SAHTE GELİN OLAYINDA BÜYÜK YÜZLEŞME

Dün sahte gelin olayında stüdyoya gelen derya hanım adlı sahte gelin 2013 yılında Yüksel hanımla tanıştım.Beni bu sahte gelin olayına sürükleyen Yüksel hanımdır.Benim o zamanlar iki çocuğum vardı maddi durumum pek iyi değildi.Didem Arslan yılmaz sahte gelin olayınıda yer aldın mı? Evet aldım.Beni bu işlere koydu cezamıda çektim 4-5 ile gittim.Sivas,Tokat,vb 2014 yılında başladım.Cezaevine girip çıktıktan sonra evlendim bu işi bıraktım.Siz o zamanlar kaç kişiydiniz? 4-5 kadındık şimdi onları söyleyemem onlarda evlendi.Didem Arslan yılmaz bütün bunlara karşı yüksel hanımın bağlanıp bir şeyler söylemesi gerekir.  Benim ‘’Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’’ Programına katılmamam için beni tehdit etti.

CANLI YAYINA BAĞLANAN YÜKSEL HANIM DERYA HANIMI SUÇLADI

 Canlı yayına bağlanan yüksel hanım Derya kendi çetesini kurarak insanları evlenme vaadiyle kandırmıştır dedi.Sütüdyoda bulunan sahte gelinler Nehir Naz  ve Melisayla yüzleşerek tanıyıp tanımadıklarını Didem Arslan Yılmaz Sordu.Derya hanım Melisay’ı Serkan ‘ın Eski eşi Eda’nın  yanında gördüm  o kadar Melisay’la bir yere gittiniz mi? Hayır gitmedim. Nehir Naz’ı Ağrı doğubeyazıt’ta gördüm ben bu yörenin çocuğuyum burada büyüdüm.Türkiye’nin Bir çok iline gittim.

Bu arada Derya Hanımla yüzleşen Hasan tatlıcı bizi dolandıran bu bayan değildi dedi.

EMRAH’IN ENİŞTESİ CANLI YAYINA KATILARAK KARIMI ZORLA SAHTE GELİN YAPTILAR

Canlı yayına katılan Emrah Beyin eniştesi karımı zorla kaçırıp sahte gelin yaptılar.Rıdvan Kılıçarslan Emrah Kılıçarslan benden  başlık parası istediler. Sen değil büyüklerin gelecek dedi.30 bin lira başlık parası verdim eşim geldi bir süre sonra ben izmir’e gideceğim dedi.Bunlara karşı benim şahidimde var.Kuaför Tekin Çelik Didem Arslan Yılmaz Melisay’a dönerek ne diyorsun senin sevgilinin eniştesi ne diyorsun.

Bugünkü programda siz Şengülle nereye gittiniz Afyondan sonra nereye gidiyorsunuz.Biz şengülle babalar gibi insanları dolandırıyoruz.diyorsun anlamına geliyor diyen Didem Arslan yılmaz verdiğin adres’i doğru söylemiyorsun senin verdiğin adres depo olarak görünüyor sana bu adresi kim verdi.Orhan Kemiksiz sana bu adresi vermeni kim söyledi diye sorduğunda Nüfus Müdürlüğünden aldım diyorsun doğru söylemiyorsun.Sen Ağrı merkezde kalıyorsun

MELİSAY SAHTE GELİN OLMADAN ÖNCE NEREDE ÇALIŞIYORDU

Sütüdyoda Canlı yayına Tokat’tan bağlanan bir kadın izleyici melisa buraya geldi. Pavyonda çalıştı.Tokat merkezde pavyonda bana abla bu alemden çıkıp çok para kazanmak istermisin dedi.Melisay ben Tokat’a gitmedim demesine canlı yayına bağlanan hanfendi ben seni kötülemek istemiyorum olanları söylüyorum dedi.  Melisay Tokat’a gitmedim diyor siz neyin peşindesiniz diyen Serkan Bey’e siz bir susun araya girmeyin diyerek çıkıştı.

NEHİR NAZ’IN DOLANDIRDIĞINI İTİRAF ETTİ

Nehir Naz’da dolandırdığını itiraf etti.Aracı ola Ali diye birine 2 bin Lira 25 bin Lirada aracıya verdim. Hülyanın abisi diye birinin evine götürdü. Dayı rolüne girmiş birisiyle  tanıştırdı.Gerçek adının Çorumlu  Hülya olduğunu  da öğrendim. Kendi memleketim Orduya Kendi evime götürdüm.Oradan takı almak için kuyumcuları tam bir saat gezdik.

Gittiğimin ikinci günü davetiye bastırmıştım.Beni 61.bin lira dolandırdı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et