Sahte Gelinler Olayında Büyük Operasyon

Sahte Gelinler Olayında Büyük Operasyon

Didem Arslan’la Vazgeçme programında Didem Arslan Yılmaz sahte gelinlere yapılan operasyonu açıkladı.Doğubeyazıt Savcılığı ve Doğu beyazıt Emniyet Müdürlüğü,Ağrı,İstanbul Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa yaptığı Operasyonda sahte gelinler ve çetesinin ileri gelenleri gözaltına alındı.

SAHTE GELİNLERE BÜYÜK OPERASYON

Ağrı İl Emniyet Nüdürü Sayın Nihat Özen, Doğubeyazıt Savcısı Sayın Bahri Yalçınöz’ün gerçekleştirdikleri ortak operasyonda Kaçakçılık organize mali birimleri ekiplerinin yaptığı ortak operasyonda gözaltılar gerçekleşti.Rıdvan Kılıçaslan Adana’da gözalt’na alındı.Meltem Kızılaslan Doğubeyazıtta gözaltına alındı.Rıdvan Kızılaslan’ın annesi Nuriye Kızılaslan Ağrı il markezinde gözaltına alındı.Zeynep Kızılaslan Ağrı il merkezinde gözaltına alındı.

Derya Akkuş Şengül Demirtaşla beraber bir plan kurmuşlar. Gideriz Deya’nın bu işin içinde olmadığını söyleriz.Bu arada İstanbul’a gelirken Şengül Demirtaş tutuklanıyor. Gözaltılar sonrası Melisay Tosun gözyaşlarına boğuldu.

MELİSAY TOSUNUN SEVGİLİSİNİN GÖZALTINA ALINMASI

Didem Arsla Yılmaz diğer gözaltı Emrah Kızılaslan ‘ı söyleyince sahte gelin Melisay tosun ağlayarak sinir kırizleri geçirdi onu Didem Aslan Yılmaz sakinlleştirmeye çalıştı. Didem Arslan Yılmaz İstanbul Emniyet Müdürü Ağrı Emniyet Müdürü ve Doğubeyazıt cumhuriyet savcısına teşekkür etti.

SAHTE GELİN MELİSAY’IN SÜTÜDYODA GÖZALTINA ALINMASI

Emniyet  güçleri sahte gelin Melisay’ı gözaltına almak üzere sütüdyoya gelen emniyet mensuplarına Didem Arslan Yılmaz Sahte gelin Melisay Tosun’un koluna girerek burada söyleyemediğin şeyleri mutlaka söyle senin yanındayım cezanı çektikten sonra temiz dürüst bir hayat kurarsın kendine diyerek teselli etti.38 gün sonra Sütüdyoya gelen emniyet mensuplarına Sahte gelin Melisay’ı teslim etti

Bu arada Didem Arslan Yılmaz Melisay tosun’un annesi pınar hanımada teşekkür ediyorum dedi

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et