Sağlık Müdürü ve Doktorun Katili Enver Yıldız Cezaevinde İntihar Etti!

İzmir Torbalı’da Mehmet Fuat Park ve Hatice Gülcemal’i Tabanca ile Vurarak Öldüren Enver Yıldız İsimli Katil Cezaevinde Kendini Asarak İntihar Etti!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park (53) ile Hatice Gülcemal’i (52) tabancayla vurarak öldüren, paralarını gasbeden ve polisle girdiği çatışmada da bir polisi ağır yaralayan Enver Yıldız (30), tek başına kaldığı hücrede eşofmanın bağcığıyla kendini tavana asarak yaşamına son verdi. İfadesinde, “Beni öldürün, öldürmezseniz ben cezaevinde kendimi öldüreceğim” diyen Yıldız’ın, 9 gün önce de emniyetin nezarethanesinde intihara kalkıştığı ortaya çıkmıştı.

Enver Yıldız, Hatice Gülcemal, Mehmet Fuat Park, İzmir Torbalı, Cinayet, İntihar
Enver Yıldız, Hatice Gülcemal, Mehmet Fuat Park, İzmir Torbalı, Cinayet, İntihar

İzmir Torbalı’da Dehşeti Yaşatmıştı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde 29 Aralık günü saat 21.30 sıralarında Enver Yıldız, yüzüne maske takıp, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park’ın evinin zilini çaldı. Kapının açılmasının ardından evdekilere sakin olmalarını söyleyen Yıldız, Mehmet Fuat Park’a kasanın yerini sordu. Olumsuz yanıt almasının ardından saldırdı. Yıldız, yaşanan boğuşma sırasında tabancasını ateşleyip, Mehmet Fuat Park’ı yaraladı. Daha sonra eşi Vildan Park’tan (51), 500 TL alıp, kaçtı. Yıldız, ardından 700 metre mesafede, aracında bekleyen Dr. Harun Gülcemal’in yanına gelip, para istedi. Üzerinde para olmadığını söyleyen Gülcemal’e, “Öyleyse evine gidelim, oradan al” dedi. Silah zoruyla Gülcemal’i evine götüren Enver Yıldız, para ve değerli eşyaları istedi. Ancak doktorun eşi Hatice Gülcemal direndi. Yıldız, tabancasını çekip Hatice Gülcemal’i de vurdu. Doktor Harun Gülcemal’i de en yakın ATM’ye götürerek, 1500 TL çektirip, aldı. Hatice Gülcemal ve Mehmet Fuat Park, ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede, doktorların müdahalesine rağmen yaşamlarını yitirdi.

Hatice Gülcemal , Mehmet Fuat Park
Hatice Gülcemal , Mehmet Fuat Park

Polis Memurunu da Ağır Yaralamıştı!

Polis ekipleri, Enver Yıldız’ın peşine düştü. Yapılan çalışmayla bulunduğu yer tespit edilen Yıldız, polisi fark edince çatışmaya girdi. Yıldız, polislerden Yaşar Kahırlı’yı başından vurarak ağır yaraladı. Yıldız, saklandığı Atatürk Mahallesi’ndeki evde polis tarafından vurularak yakalandı.

Katil Enver Yıldız ve 2 Kişi Tutuklanmıştı!

Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen Yıldız’ın ifadesinde, olay sırasında uyuşturucu hapın etkisinde olduğunu öne sürdüğü ve suçunu itiraf ettiği belirtildi. İfadesinde, “Diyarbakır’dan birkaç gün önce Buca ilçesine geldim. Daha sonra Gaziemir’e geçtim. Buradan Torbalı’daki arkadaşlarımın yanına geçtim. Param kalmadı, cinayetleri para için işledim. Hap aldığım için ne yaptığımı bilmiyordum” dediği öğrenildi. Ayrıca, Enver Yıldız’ın sorgu sırasında, “Beni öldürün, siz beni öldürmezseniz ben cezaevinde kendimi öldüreceğim” diyerek, sinir krizi geçirdiği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Enver Yıldız ve ona yardım ettiği ileri sürülen 2 kişi, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İkinci İntihar Denemesiydi…

Çifte cinayet zanlısı Yıldız’ın adliyeye sevk edilmeden önce İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nün nezarethanesinde, 2 Ocak gecesi bacağındaki alçının bağları ve atletiyle kendini asmaya çalıştığı ortaya çıktı. Yıldız’ın intihar girişiminin, polislerin müdahalesiyle önlendiği öğrenildi. Yıldız’ın avukatı Barış Akyol, “Müvekkilim olay nedeniyle pişman. Ölmeyi bile düşünmüş hatta intihara kalkışmış. Boynundaki izden de bu durum fark ediliyor” dedi.

Eşofmanının İpi İle Kendini Astı

Yaklaşık 1 haftadır cezaevinde olan Enver Yıldız, bugün öğleden sonra, tek kaldığı hücrede kendini eşofmanın bağcığıyla tavana astı. Ceza infaz memurları tarafından bağcığa asılı halde bulunan Yıldız’ın gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde öldüğü tespit edildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et