Sağlık Çalışanının Oturduğu Apartmana Çirkin Yazı!

Sakarya’da Sağlık Çalışanı Oturduğu Apartmana Girerken O Çirkin Yazıyı Gördü!

Sakarya’da bir sağlık çalışanının yaşadığı apartmana asılan yazı tepki topladı. Yazılan notla kapı kolları ve merdiven korkuluklarına dokunmaması istenen sağlık çalışanı, yazıyı asanlara yazı ile cevap verdi.

Sağlık Çalışanına Apartmanda Uyarı
Sağlık Çalışanına Apartmanda Uyarı

“Merdiven Korkuluklarına Dokunma!”

Serdivan’daki Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde Hasta Hakları Sorumlusu olarak görev yapan Yıldırım A. akşam ailesiyle birlikte yaşadığı eve gittiğinde apartmanın girişine asılan yazıyı görünce şoke oldu.

Sağlık Çalışanına Apartman Uyarısı
Sağlık Çalışanına Apartman Uyarısı

Bilgisayar çıktısıyla apartman girişine yazılan yazıda, “Apartmanımızda ikamet eden sayın sağlık çalışanları, apartmana girip çıkarken giriş kapıları ve merdiven korkuluklarına temas etmemenizi önemle rica ederiz” ifadelerini gören Yıldırım A., yazının boş kalan kısımlarına şu sözleri yazdı:

“Bu apartmanda ikamet eden tek sağlık çalışanı benim hepimiz biliyoruz. Bu virüs olayı er ya da geç illaki bitecek inşallah. Bu sürecin sonunda yine çalıştığım hastaneye gelecek, kapımı vurup odama girecek, ceketinizi düğmeleyip benden kendiniz için yine ayrıcalık isteyeceksiniz. İşte o zaman dilinizi koparır, çenenizi kırarım. Bilginize.”

Sosyal Medya’da Büyük Tepki Topladı

Yıldırım A. daha sonra yazıyı sosyal medya hesabından paylaşırken, sağlık çalışanına karşı alınan tutum tepki topladı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et