Sağlık Bakanlığı 81 İle Genelge Gönderdi! İstifalar Kabul Edilmeyecek…

Sağlık Bakanlığı 81 ile genelge göndererek biildirdi. İstifa talepleri kabul edilmeyecek, yıllık izinler durduruldu

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının istifalarının kabul edilmeyeceğini açıkladı. Malulen emeklilikler dışında emeklilik işlemleri de askıya alındı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca imzasıyla 81 il valiliğine “Personel İşlemleri” hakkında genelge gönderildi. Genelgeye göre, her ne sebeple olursa olsun Covid-19 salgını sürecinde istifa talebinde bulunan personelin mezkur talebi kabul edilmeyecek.

Sağlık Bakanlığı, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde istifa taleplerini kabul edilmeyeceğini bildirdi. Ayrıca yaş haddi ve malulen hariç, emekli işlemlerinin tahsis edilmeyeceği bildirilirken, yıllık izinler ise durduruldu.

Sağlık Bakanlığı, 81 il valiliğine sağlık çalışanlarıyla ilgili bir yazı gönderdi. Sağlık Bakanlığından gönderilen yazıda, “Salgın sürecinde sağlık çalışanlarının istifa talepleri kabul edilmeyecektir.” denildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et