Sadakatsizin Derin’i Diziden Ayrılıyor mu? İşte Yeni Fragmanı

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu gidiyor!

Kanal D’nin Çarşamba akşamlarına damga vuran “Sadakatsiz’in başrol oyuncusu diziden ayrılıyor” iddiası sosyal medyayı karıştırdı. BBC yapımı olan Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz’de başrol oyuncusunun senaryo gereği diziden ayrılacağı belirtiliyor.

Konuya ilişkin yapımcıdan henüz bir açıklama yok. Ancak sosyal medyada tartışmalar çoktan başladı. . İşte Sadakatsiz 17. bölüm fragmanı ve diziye dair son gelişmeler

Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor.Doctor Foster isimli yabancı bir diziden uyarlama olan Sadakatsiz, yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Sıkı rakipleriyle kıyasıya zirve yarışına giren Sadakatsiz her hafta reyting savaşlarında üst sıralarda yer alıyor. 

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta Çarşamba günü yayınlanıyor. Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyicileri ekran başına kilitleyen diziyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.Başrollerinde Caner Cindoruk ve Cansu Dere gibi isimlerin olduğu Kanal D dizisi Sadakatsiz‘in yarın akşam yayınlanacak 17. bölümü büyük heyecanla beklenirken son yayınlanan fragmanın ardından Derin diziden ayrılıyor mu sorusu akıllara geldi. 

Orijinal hikâyeye sadık bir şekilde ilerleyen dizide önümüzdeki bölümlerde Melis Sezen‘in canlandırdığı Derin karakterinin veda edeceği iddia edildi.

 Burak Sergen, Gözde Seda Altuner ve Taro Emir Tekin gibi isimlerin de oyunculukları ile renk kattığı dizide  Melis Sezen‘in 3 bölüm sonra diziye veda edeceği konuşuluyor.Sadakatsiz 3 Şubat Çarşamba yayınlanan son bölümde Derin ve Volkan‘ın evindeki polisler seyircinin kafasını karıştırdı ve o sahneyi izleyenler polisler orada ne arıyor sorusunu sordu. 

Evde olaylardan 20 gün sonra neler yaşandığı da henüz kimse bilmiyor. Derin‘in Volkan‘la ilgili yazdıklarını polis buldu ve Volkan’ın Derin’i öldürmek istediği ortaya çıktı. 

 Sadakatsiz dizisi 10 Şubat 2021 Çarşamba akşamı 17. bölümüyle ekrana gelecek. 

SADAKATSİZ 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Derin’in yemek masasında Ali‘nin kendisine verdiği beklenmedik cevabı karşısında sinir krizine girmesi ve Volkan’ın bunu görmesi Sadakatsiz yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor. Asya oğluna yapılanları duyunca Ali’yi yanına alacaktır. Yayınlanan 2. fragmanda ise Derin ve Asya’nın yüzleştiği sahneler görülüyor.

Peki Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı: 

Melis Sezen,Kimdir

 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri’de dünyaya gelmiştir. Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı.
Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gören Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve ardından Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırdı.
Rol aldığı ilk film Dünya Hali ve ikinci film Tilki Yuvası oldu. Bağımsız filmlerden sonra 2018 yılında gösterime giren, Yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikâyesini anlatan Bizim İçin Şampiyonilk ciddi sinema oyunculuğu oldu. Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde yine başrol olan “Deren” karakterini canlandırdı. 2019 yılının sonunda Mucize 2: Aşk filminde “Beren” karakterini canlandırdı

Melis Sezen, 2019’da IMDB Starmetre listesinde ilk 100’e girmiştir. 2020 yılında İstanbul’un işgali, Meclis-i Mebûsan’ın dağıtılması, Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Kuvâ-yi Milliye hareketi ve Ankara’da yeni bir meclisin kuruluş süreçlerini anlatan Ya İstiklal Ya Ölüm tarihi mini dizisinde başrol karakteri “Nazan” karakterini canlandırdı. Melis Sezen şimdilerde Sadakatsiz dizisiyle ekranlarda sevenleriyle buluşuyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et