Sadakatsiz Dizisinin Derin’i Melis Sezen’in Makyajsız Hali Şaşırttı

Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen makyajsız haliyle olay oldu

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini oynayan Melis Sezen, makyajsız haliyle görenleri şaşırtmayı başardı.

Melis Sezen

Sadakatsiz dizisinde evli bir adamla beraber olan Derin rolünü canlandıran Melis Sezen, her hafta dizi sayesinde en çok konuşulan isimlerden biri. Dizide yayımlandığı ilk günden beri büyük ilgi görüyor. Sadakatsiz’in oyuncuları da dizi kadar merak ediliyor.

Melis Sezen de başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekti. Özel hayatı da sosyal medyada hayranları tarafından sıkı takip ediliyor.

Melis Sezen

Hal böyle olunca her hali merak edilen oyuncunun makyajsız halleri de sosyal medyaya damgasını vurdu. 

Instagram’da 689 bin takipçisi olan 23 yaşındaki Melis Sezen’in paylaşımları büyük beğeni topluyor. 

Özellikle doğal güzelliğine oldukça güvenen Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen, makyajsız halini takipçileriyle paylaştı. Sezen’in sıfır makyaj pozları hayranlarını şaşırttı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Sadakatsiz dizisine dair açıklamalar yapan Sezen, dizinin  ve oynadığı karakterin sosyal medyada aldığı tepkileri de yorumladı.

”Dizimiz çok beğenildi. Bunu reytinglerde de görüyor ve çok mutlu oluyoruz” diyen Melis Sezen, ”Derin için sosyal medyada sert yorumlar yapıldı. Bu konuda ne diyeceksiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi

”Evet ama Derin’i seven ve destek veren yorumlar da okudum. Önemli olan dizinin beğenilmesi ve ben çok mutluyum.”

Peki, Melis Sezen aslında kimdir?: 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gören Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve ardından Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırdı.

Rol aldığı ilk film Dünya Hali ve ikinci film Tilki Yuvası oldu. Bağımsız filmlerden sonra ilk ciddi rolünü Yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikâyesini anlatan Bizim İçin Şampiyon filmiyle yaptı.

2019 yılında Leke dizisinde “Yasemin” karakteri ilk başrolü oldu. Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde yine başrol olan “Deren” karakterini canlandırdı.

Melis Sezen

2019 yılının sonunda Mucize 2: Aşk filminde “Beren” karakterini canlandırdı.

Melis Sezen, 2019’da IMDB Starmetre listesinde ilk 100’e girmiştir

2020 yılında İstanbul’un işgali, Meclis-i Mebûsan’ın dağıtılması, Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Kuvâ-yi Milliye hareketi ve Ankara’da yeni bir meclisin kuruluş süreçlerini anlatan Ya İstiklal Ya Ölüm tarihi mini dizisinde başrol karakteri ”Nazan” karakterini canlandırdı. 

Melis Sezen şimdilerde Kanal D’de yayımlanan Sadakatsiz dizisiyle ekranlarda sevenleriyle buluşuyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et