Rüzgar Erkoçlar Kimdir?

Rüzgar Erkoçlar Kimdir? Rüzgar Erkoçlar Kaç Yaşında?

Nil Erkoçlar ya da cinsiyet değiştirdikten sonra kullandığı resmi adıyla Rüzgar Erkoçlar, 26 Mart 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatının ardından oyunculuk kariyerine 10 yaşında rol almaya başladığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken Molped reklamında oynadı ve ünlendi.

Reklam filmlerinin ardından birçok projede yer alan Rüzgar Erkoçlar, Berna Laçin’in başrol oyuncusu olarak yer aldığı “Seni Yaşatacağım” dizisinde rol aldı.

Rüzgar Erkoçlar Kimdir?

Bu dizinin ardından Kadir İnanır’ın başrolü üstlendiği Bütün Çocuklarım dizisinde oynayan Rüzgar Erkoçlar, kariyerinin zirvesini yaşadığı Emret Komutanım dizisinde ve sinema filminde de Fato karakterini canlandırdı.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse, kendisi hakkında Twitter’dan cinsiyet değiştirdiğine dair bir tweet attı. Konuyla ilgili Rüzgar Erkoçlar ve kardeşi bir açıklama yaptı ve iddiayı yalanladı. Ancak iddia daha sonra doğrulandı ve Nil Erkoçlar olan isminin Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirildiği bildirildi.

31 yaşındaki oyuncu, bugün Tuğba Beyazoğlu ile evlenerek hayatını birleştirecek.

Rol Aldığı Film ve Diziler

Film

YılAdıRolNot
2006Emret Komutanım Şah MatFato

Dizi

YılAdıRolNot
2002Seni YaşatacağımÖzlem 
2004Bütün ÇocuklarımIrmak Kıroğlu 
2005/2008Emret KomutanımFoto Fato 
2008ElifYağmur 
Üvey AileÖzlem Orakçı 
2009HesaplaşmaDefne 
2010Maskeli BaloZehra 
Çakıl TaşlarıZeynep 
2012Yamak AhmetAnna2. sezon

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et