Reynmen Kimdir? Yusuf Aktaş Kimdir?

Reynmen adı ile tanınan Yusuf Aktaş, “Biziz”, “Ela” ve “Derdim Olsun” gibi şarkılarla daha çok tanınmış Youtuber, şarkıcı, oyuncu ve müzisyendir. YouTube kanalında 5,5 milyon aboneye sahip olan Yusuf Aktaş aynı zamanda başarılı bir YouTuber olarak dünya çapında dolaşarak videolar çekmiştir. “Reynmen” gerçek adı ile Yusuf Aktaş Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Merak Ettiklerinizi Sizler İçin Derledik…

Reynman - Yusuf Aktaş - Youtuber
Reynmen – Yusuf Aktaş – Youtuber – “Reynmen” gerçek adı ile Yusuf Aktaş Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Reynmen Kimdir? Yusuf Aktaş Kimdir?

Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş kendi deyişiyle nam-ı diğer “Reynmen” 6 Aralık 1995’te İstanbul’da doğmuştur. Kürt kökenli olduğu çeşitli kaynaklarda yer almaktadır. İlköğretimi ve liseyi İstanbul’da okuyan Reynmen yani Yusuf Aktaş, 2 yıllık Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır.

Reynman - Yusuf Aktaş
Reynmen – Yusuf Aktaş

Scorp ve Youtube gibi video paylaşım platformlarından ünlenen Reynmen, 2019 yılında ise “Derdim Olsun” adlı klibi ile ününe ün katarak neredeyse tüm Türkiye’nin merak ettiği tanınır bir isim haline gelmiştir.

Reynman Kimdir
Reynmen Kimdir?

“Derdim Olsun” klibi ile YouTube’da en çok izlenenler arasına giren Yusuf Aktaş, sahip olduğu kanalda 5,5 milyon aboneye sahiptir. Sadece şarkıları ile değil Youtube videoları ile de ünlü bir isim olan Reynmen popüler olabilen başarılı videolar çekmektedir.

Reynman - Yusuf Aktaş Kimdir
Reynmen – Yusuf Aktaş Kimdir

Aynı zamanda Cem Yılmaz ile de akrabalığı bulunan Reynmen yani Yusuf Aktaş, Cem Yılmaz’ın kuzeninin çocuğudur. Reynmen’in Biziz (ft. Lil Bege) (2017), Voyovoy (ft. Veysel Zaloğlu) (2017), Toz Duman (ft. Eypio) (2018), Derdim Olsun (2019), Sen Aldırma (Bilal Sonses ile birlikte) (2019) ve Ela (2019) adlı single’ları yani şarkıları vardır.

Yusuf Aktaş - Reynman
Yusuf Aktaş – Reynmen

Yukarıda da belirttiğimiz gibi “Reynmen” yani Yusuf Aktaş, aynı zamanda sadece müzik videoları ile değil dünya çapında çektiği youtube videoları ile de tanınan bir isimdir.

Reynmen En Sevilen “Şarkısı Derdim Olsun”

Reynmen Youtube Hesabı İçin Buraya Tıklayınız…

Reynmen İnstagram Hesabı İçin Buraya Tıklayınız

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et