Rahmi Özkan’ın Acı Günü! Rahmi Özkan’ın Torunu Vefat Etti!

Rahmi Özkan’ı Derinden Yıkan Vefat Haberi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı ile Tanınan Ünlü Avukat Rahmi Özkan’ın Torunu Deha Uğur Özkan Hayatını Kaybetti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı ile Tanınan Ünlü Avukat Rahmi Özkan’ın Torunu Reha Uğur Hayatını Kaybetti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile tüm Türkiye tarafından tanınan Rahmi Özkan’ın torunu Deha Uğur Özkan hayatını kaybetti. Acı haber sosyal medya üzerinden sevenlerine ve yakınlarına ulaşırken Rahmi Özkan’ın torunun vefat haberi Arif Verimli yani Arif hoca tarafından da paylaşıldı. Öte yandan 8’inci sınıf öğrencisi Deha Uğur’un uzun süredir hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü kaydedildi. Avukat Rahmi Özkan’ın torunu için baş sağlığı mesajları yayınlandı.

Av. Rahmi Özkan’ın Torunu Reha Uğur Yarın Defnedilecek

Sosyal medya üzerinden paylaşılan mesajda şu ifadeler yer aldı;

“Av. Rahmi ÖZKAN’in Torunu Reha Uğur vefat etmiştir.Cenazesi yarın öğlen namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarligı içindeki Cami’den kaldırılıp Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir.”

İstanbul Siverek Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu

Arif Verimli’den Rahmi Özkan’a Baş Sağlığı Mesajı!

Programda yakın arkadaşlar olan Rahmi Özkan’a Arif Verimli sosyal medya üzerinden baş sağlığı diledi. Arif Verimli Mesajında “Özağabeyim Rahmi Özkan’ın Torunu Deha’mızı Kaybettik. Acımız Büyük… Kelime Yok…Tükendim..” Yazdı.

Arif Verimli Rahmi Özkan Başsağlığı Mesajı
Arif Verimli Rahmi Özkan Başsağlığı Mesajı

Öte yandan sevenleri ve seyirciler sosyal medya üzerinde Rahmi Özkan’a başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu. Rahmi Özkan’ın torununun neden dolayı öldüğü bilinmezken haberimiz gelişmelere göre düzenlenecektir. Deha Uğur Özkan’ın akciğer kanserinden dolayı öldüğü ise sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından yazıldı. Müge Anlı’da Pazartesi Yayınlanan Programında Rahmi Özkan’a başsağlığı dileklerini iletti. Rahmi Özkan bir süre ekranlardan uzak kalacak…

Müge Anlı Haberlerini Takip Etmek İçin Bildirimlere Abone Olmayı Unutmayın!

Diğer Haberler için Tıklayınız…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et