Rahmi Özkan’ın Ablası Hayatını Kaybetti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan ünlü avukat Rahmi Özkan’ın ablası Melahat Güney hayatını kaybetti. Acı haberi Müge Anlı verdi. Sonrasında Mehmet Şevki Sözen ve Müge Anlı Özkan ailesine başsağlığı diledi. Melahat Güney’in bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Rahmi Özkan'ın Ablası Melahat Güney Hayatını Kaybetti
Rahmi Özkan’ın Ablası Melahat Güney Hayatını Kaybetti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan avukat Rahmi Özkan’ın ablası Melahat Güney yaşamını yitirdi. Acı haberi canlı yayında Müge Anlı verdi. Stüdyo yasa boğulurken Mehmet Şevki Sözen ve Müge Anlı Özkan ailesine taziye mesajlarını iletti. Müge Anlı ise acı haberi söyle duyurdu.

Müge Anlı Rahmi Özkan’ın Ablasının Hayatını Kaybettiğini Duyurdu

“Az önce aldığımız bir haber le sarsıldık hem de bu kez kendi içimizden. Rahmi Bey az önce stüdyodan gitmek zorunda kaldı çünkü ablası Melahat Güney’i kaybettiğini öğrendi. Ben Allah’tan rahmet diliyorum ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Zor şeyler, biz de sarsıldık tabi ki. Bir süredir de hastanede tedavi görüyordu” dedi.

Melahat Güney, Rahmi Özkan Ablası
Melahat Güney, Rahmi Özkan Ablası

Rahmi Özkan Kimdir?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et