Rahmi Özkan Hayatını Kaybetti İddiası!

Bir Youtube kanalında ve bazı sosyal medya hesaplarında Avukat Rahmi Özkan’ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Bunun üzerine insanlar Rahmi Özkan Öldü Mü?, Rahmi Özkan Sağlık Durumu Nasıl?, Rahmi Özkan Vefat Mı Etti? Rahmi Özkan Hayatını Kaybetti İddiası Doğru Mu? gibi sorguları aratmaya başladılar. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan 81 yaşında ki Rahmi Özkan’ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Rahatsızlığı nedeniyle 3 gündür Müge Anlı’da yer almayan Rahmi Özkan’ın sağlık durumu ile ilgili yapılan bu iddia ise hiçbir şekilde doğrulanmış değil. Bu haberin asılsız ve yalan olduğu yapılan araştırmalarla ortaya çıkmıştır. (25.04.2021)

Rahmi Özkan Öldü mü, Rahmi Özkan Hayatını Kaybetti İddiası, Rahmi Özkan Vefat Etti İddiası
Rahmi Özkan Öldü mü, Rahmi Özkan Hayatını Kaybetti İddiası, Rahmi Özkan Vefat Etti İddiası

Avukat Rahmi Özkan 3 gündür Müge Anlı’nın programına rahatsızlığından dolayı katılamıyordu. Rahmi Özkan’ın “Dobra Dobra” adlı youtube kanalında öldüğü iddia edildi. Müge Anlı’ın resmi hesabında ve Rahmi Özkan’ın kişişel hesabında ise hiçbir açıklama yer almıyor. Yalan haber olması muhtemel olan iddia ile ilgili video ise şöyle;

1939 Urfa Siverek doğumlu 81 yaşında ki Avukat Rahmi Özkan’ın programda bulunan klimalardan dolayı üşüttüğü ve durumunun iyi olduğu fakat hastanede gözetim altında olduğu söylendi. Youtube kanalında ve bazı sosyal medya hesaplarında öldüğü iddia edilen Avukat Rahmi Özkan ile ilgili son olarak sağlık durumunun iyi olduğu Müge Anlı tarafından açıklanmıştı. Konu ile ilgili gelen gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et