Profesörden Skandal Sözler… 12-17 Yaş Doğum Yapmak İçin İdeal!

Akit TV’de yayınlanan Derin Kutu isimli programda, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, 12-17 yaşındaki kız çocuklarının mükemmel vücutları olduğu ve doğum yapmak için ideal olduklarının söyledi.

Yaptığı skandal yayınlarla sık sık gündeme gelen yandaş Akit TV, bu kez de çocuk istismarını savunan bir yayına imza attı. ‘Kadın-erkek rolleri ve ilişkiler’ konusunun tartışıldığı programda, üniversitede öğretim görevlisi olan Prof. Muttalip Kutluk Özgüven, canlı yayında çocuk yaşta doğurmayı savunarak 12-17 yaşındaki kız çocuklarının ilk çocuğu doğurmak için ideal yaşta olduğunu ileri sürdü. Özgüven, “12-17 yaş arası çocuk doğurmak için en ideal yaş. O yaştaki biri süper kadındır” dedi.

Özgüven şu ifadeleri kullandı:

Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven

13 yaşında, hem aklen belli bir noktaya gelmiş, hem vücuden belli bir noktaya gelmiş bir insan sen “10 yıl boyunca çocuk doğurmayacaksın, kadınlığını yaşamayacaksın” diyorsun. Süpermen’i bilmem ama Süperkadın diye bir ırk var. En üstün nitelikli insan, 12-17 yaş arasındaki kızlar. Yani, çok muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel falan… Bu yaş, ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et