Prof.Dr. Elif Dağlı Sonunda İsyan Etti!”Pandemiyi yönetemeyenlere ”Yeter artık” dedi.

15 günde 7 doktor koronadan öldü: Profesörler tek tek isyana başladı!

Türk Tabipleri Birliği, dün gece iki acı haberi üst üste verdi. Önce Şanlıurfa’da görev yapan Dr. Muhanned Mushavah’ın daha sonra da Dr. Nevruz Erez’in korona virüsü sebebiyle hayatını kaybettiğini duyurdu. TTB’nin bu duyurusu ile son 2 hafta içerisinde yedi doktor korona nedeniyle hayatını kaybetmiş oldu.

Türk Tabipleri Birliği, Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi’nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nevruz Erez’in korona nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Diğer yandan Prof.Dr. Elif Dağlı sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Dağlı, Genel Cerrah olan bir meslektaşının vefat ettiğini duyurduğu paylaşımında, “Pandemiyi yönetemeyenlere gereğinden fazla nezaket gösterdik. Yeter artık” dedi.

2 HAFTADA 7 ACI HABER

Dün gece korona virüsü nedeniyle iki doktorun hayatını kaybettiği haberleri peş peşe geldi.  15 Ağustos tarihinden beri hayatını kaybeden doktor sayısı 7’ye yükselmiş oldu; Dr. Abdurrahman Demir, Aile hekimi Dr. Engin Ünaldı, Uzm. Dr. Ahmet Aydın Şener, Prof. Dr. Refik Çaylan, Dr. Turgut Erkutlu, Dr. Muhanned Mushavah ve son olarak da Dr. Nevruz Erez…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et