PMS Dönemini Yoğun Yaşayanların Çok İyi Bildiği 15 Durum

1- Gölgesine, ışıltısına özendiğin mükemmel bir makyaj yaptığını düşünürsün fakat o da ne! Telefonun ön kamerasından görünen benim suratım olmaz değil mi ya? Yok yok kesin arı filtresidir. Benim suratım bu kadar şiş şiş değil. Beni nasıl like’layabiliyorsunuz?

2- PMS esprileri de dahil bütün komiklikler, şakalar fazla gelir. Bravo, o kadar komikti ki gülmeyi unuttum!

3- Suratında mütemadiyen bir “buna katlanmak zorunda mıyım” ifadesi vardır. O anda yaka gevşetmek, pencere açmak, hızla uzaklaşmak istersin.

4- Üstüne çikolata serpiştirilmiş, altına bir kat krema, bir kat meyve döşenmiş dev bir pastayı bir kerede yiyeceğini bilir ama kibar davranmaya çalışırsın. Pastanın geri kalanını yemek için de uygun bir zamanı kollarsın. Yakalanırsan Tweety’i bütün olarak yutmuş Sylvester gibi görünmen muhtemeldir.

5- Vücudun sadece memelerinden oluşuyor gibi gelir. Memelerin o kadar agresif olur ki kendini 20 – 30 memeli bereket tanrıçası gibi hissedersin. Böyle zamanlarda sutyen takmak mandal takmak gibi gelir.

6- Sağlıklı yaşamla ilgili her şeyi bir kenara bırakıp sadece ve sadece bol kalorili, kötü karbonhidratlı, löp löp yağ olmaktan başka hiçbir getirisi olmayacak yiyeceklerin hayaliyle yanıp tutuşursun. Bir paket cipsin üstüne eritilmiş çikolata ve peynir dökülmesi sence muhteşem bir tariftir.

7- Her zaman fit olan kot pantolonunu üst düğmesini iliklemeden giyemezsin. Elbiseler üstünde çuval gibi durur. O an uyku tulumunun resmi bir kıyafet olmasını istersin.

8- Saçların başından aşağı su dökülmüş kedi gibi, gözlerin de 5 dakika sonra unutacağı şeye bakan balık gibi görünüyordur.

9- Yavru kedi videolarına, dizilerde ağanın zulmüne uğrayan kadınlara, sipariş edeceğin yemeğin kalmamş olmasına, aşırı neşeli insanlara, metrobüsün kalabalık olmasına hep ağlarsın.

10- Gün doğmadan neler doğar? Mesela sivilce! Yüzünde bir gecede sivilceler oluşur. Sanki her şey ters gitmiyormuş gibi bir de buna üzülmen gerekecektir şimdi.

11- Tuvaletin yerini hayal meyal hatırlarsın. Kabızlık bir lanet gibi bağırsaklarına yapışmıştır. Bütün gün kayısı yiyip, su da içsen tık yoktur. Kendini patlamaya hazır bir bomba gibi hissedersin.

12- İstediğin şeyin tam zamanında ve sen nasıl istediysen tam olarak o şekilde yapılmasını istersin. İstediğin şey ne mi? Onu kimse bilmiyor.

13- PMS döneminde yakınındakilere karşı tam olarak şöylesindir: İyiyim. Senden nefret ediyorum. Seni seviyorum. Çikolata ver bana. Kötüyüm. Buraya gel. Git buradan. Tamam. Olmaz…

14- İnsan peynire sinirlenip ağlar mı? Aşkım, ben sana double cheeseburger al dedim. Bu ne? Bunda 1 tane peynir var. Bu sana 2 peynirli gibi göründü mü? Beni kimse anlamıyor!

15- Dünyanın en fedakar ve anlayışlı insanı olmana rağmen en haksızlığa uğramış ve değeri bilinmeyen insanı da sensindir. İçindeki arabesk ağlaya ağlaya dışarı çıkar.

 

Kaynak: Pepapp

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et