Pınar Kaynak’ın Ölmeden 10 Gün Önceki Fotoğrafı Çıktı!

Pınar Kaynak Cinayetinde En Son Gelişme… Pınar Kaynak’ın Ölmeden 10 Gün Önce Annesi ile Birlikte Alkol Aldığı Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Müge Anlı’da Pınar Kaynak Cinayeti Araştırılmaya Devam Ediyor. Pınar Kaynak’ın Annesi de Müge Anlı’nın programına katıldı. Pınar Kaynak’ın ölmeden 10 gün önce en son görüldüğü kişi ile çekindiği fotoğrafı ortaya çıktı. Ölmeden önce 10 gün önce çekinilen fotoğrafta Pınar Kaynak’ın Annesi İrfan Hanım ile birlikte Arın K.’nın alkol aldığı görülüyor. Müge Anlı ekibi ayrıca cinayet ile ilgisi olabilecek Neşat isimli bir kişiye daha ulaştı.

Pınar Kaynak'ın Annesi, Pınar Kaynak Cinayeti
Pınar Kaynak’ın Annesi, Pınar Kaynak Cinayeti

Pınar Kaynak, Trabzon’da Çukurçayır Mahallesinde 15 Ağustos 2017’de 5 kişi tarafından işkence edildikten ve tecavüze uğradıktan sonra başı taşla ezilerek öldürülmüştü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan baba Mehmet Kaynak, kızının cinayeti ile ilgili tutuklanan Arın K. ve Nuri B.’nin serbest bırakılması üzerine kızının katillerini bulunmasını istemişti. Pınar Kaynak cinayetini aydınlatmaya çalışan Müge Anlı, Pınar Kaynak’ın en son görüldüğü arkadaşları Tuğba, Nuri B. ve Arın K. üzerine odaklanırken, erkek arkadaşı Murat isimli bir şahsın kendisine şiddet uyguladığı ortaya çıkmıştı. Bugün ise Murat isimli erkek arkadaşının Pınar’ı Neşat isimli birine emanet ettiği Pınar’ın ise Neşat ile ilişkisi olduğu için Neşet’i tehdit ettiği iddia edildi.

Neşat, Pınar Kaynak Cinayeti
Neşat, Pınar Kaynak Cinayeti

Öte yandan Arın K.’nın Pınar Kaynak’ın tırnaklarında boğuşma ile oluşabilecek miktarda derin deri izleri olduğu olduğu tespit edilmişti. Aynı yerde ihbarlar üzerine araştırma yapan Müge Anlı ekibi Neşat isimli şahsın arkadaşından aldığı kahverengi Broadway marka aracında Pınar Kaynak’ın imdat çağrıları yaparken görüldüğünü iddia edildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et