Pınar Kaynak Cinayetinde En Son Gelişmeler!

Müge Anlı’da Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili 2 yıl boyunca tutuklu olarak yargılanan fakat daha sonra tutuksuz olarak yargılanmalarına karar verilen, Arın K. ve Nuri B. bugün tekrar hakim karşısına çıktılar Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili 10’uncu duruşma gerçekleşmiş oldu. Pınar Kaynak’ın ailesinin avukatı Selahattin Onay ise vahşice öldürülen Pınar Kaynak’ın tırnaklarında Arın K.’nın DNA’sı bulunduğu nedeniyle tekrar tutuklanmasını talep edeceklerini belirtti. Öte yandan Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili Trabzon Barosu’da mahkemeye müdahil olarak katıldı.

Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti, Pınar Kaynak Olayı
Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti, Pınar Kaynak Olayı

Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili konuşan Kaynak ailesinin avukatı saklanan şeyler olduğunu, bu olayın sadece bir cinayet olmadığı ve nefretle işlendiğini belirterek Pınar Kaynak’ın boğazının birden fazla kez kesildikten sonra başının taşla ezildiğini vurguladı. Ayrıca Pınar Kaynak’ın annesinin bir şeyler sakladığını söyleyen Kaynak ailesinin avukatı Selahattin Onay, şüphelilerinde artık gerçekleri anlatması gerektiğini söyledi.

Pınar Kaynak'ın Ailesinin Avukatı Selahattin Onay
Pınar Kaynak’ın Ailesinin Avukatı Selahattin Onay

Pınar Kaynak Cinayetinde Yeni Gelişmeler Pınar’ı Zorla Arabaya Bindirdiler…

Pınar Kaynak’ın öldürüldüğü gün ile ilgili canlı yayına bağlanan bir görgü tanığının ifadeleri ise programda şok etkisi yarattı.

Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti
Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti Müge Anlı

Canlı yayına bağlanan görgü tanığı Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili “Bu olay Trabzon Maçka yolunda oldu. Trabzon’dan çık 6 km sonra Kutluköy’e dönerken 500 metre ileride Pınar’ın orada ağladığını bağırdığı gördüm. Ben 50 metre mesafedeydim onlara akşam saat 10’dan sonraydı. Daha sonra bir tane araba geldi, arabadan bir tane erkek indi. Pınar’ı bağırta bağırta arabaya bindirdi. O yoldan yukarıya doğur devam ettiler. O gece o bayanı orada öldürmüşler. Ben bir gün sonra haberlerden duydum. Araba bir otomobildi rengini bilemiyorum karanlıktı görmedim. Cinayeti arabadakiler işlemiştir. Bunu ilk defa burada anlattım polise ifade henüz vermedim” dedi.

Pınar Kaynak 13 Yaşında Annesinin Erkek Arkadaşı Tarafından Tecavüze Uğramış!

Pınar Kaynak’ın bir arkadaşı Pınar’ın kendisine anlattığına göre Pınar Kaynak’ın 13 yaşında annesinin erkek arkadaşı taradından tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı.

Pınar Kaynak Cinayeti En Son Gelişmeler, Pınar Kaynak
Pınar Kaynak Cinayeti En Son Gelişmeler, Pınar Kaynak

Pınar’ın arkadaşı Çağla hanım “Pınar’ın çok sıkı arkadaşı değilim ama bir ortamda 3 yıl önce denk geldim. Dertleşme esnasında bana Pınar annesinin çalıştığı gazinodan Tuncay ismindeki annesinin erkek arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Pınar’ın üzerinde tecavüz olayını baya etkisi vardı. Küçük yaşta böyle bir şey geldi başıma bunu atlatamıyorum erkeklere karşı bir nefret duyuyorum gibisinden konuştu Pınar benle.” dedi.

Pınar Kaynak'ın Annesi , Pınar Kaynak, Müge Anlı
Pınar Kaynak’ın Annesi , Pınar Kaynak, Müge Anlı

Neşat’a Emanaet Etti!

Müge Anlı, Pınar Kaynak’ın en son görüldüğü arkadaşları Tuğba, Nuri B. ve Arın K. üzerine odaklanırken, erkek arkadaşı Murat isimli bir şahsın kendisine şiddet uyguladığı ortaya çıkmıştı. Bugün ise Murat isimli erkek arkadaşının Pınar’ı Neşat isimli birine emanet ettiği Pınar’ın ise Neşat ile ilişkisi olduğu için Neşet’i tehdit ettiği iddia edildi.

Neşat, Pınar Kaynak Cinayeti
Neşat, Pınar Kaynak Cinayeti

Pınar’ın Yakın Tanıdığı Şafak Hanım Konuştu

1 çocuk annesi Pınar Kaynak 24 yaşında ve Trabzon’da yaşıyordu. Evlenmiş daha sonra boşanmış olan Pınar Kaynak’ın Murat adında bir sevgilisi olduğu ve ondan çok şiddet gördüğü iddia edildi. Pınar Kaynak’ın yakın arkadaşı Şafak Hanım Müge Anlı’nın canlı yayına katılarak, “Ben Pınar’ı o adamdan kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Ona yardımcı olmak için çok uğraştım. Psikiyatriste randevu aldım ama gitmedi. Uyuşturucunun dibine vurmuştu. Çok alkol içiyordu. Pınar’ın kafasında 6 tane çelik dikiş vardı.Onu darp edenin ise sevgilisi Murat olduğunu söylemişti. Yine bir gün Pınar Murat’tan çok ağır şiddet görmüştü. O gün onu anne ve babasına götürmek için direttim ama gitmedi” dedi. Müge Anlı’nın programını arayan Pınar’ın yakın arkadaşları, Pınar’ın 13 yaşında annesinin sevgilisi tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi. Pınar Kaynak’ın eski eşi, verdiği röportajda çocuklarını görmek için Pınar’ın evine gittiğini ve daha sonra Murat isminde bir adamın içeri girip Pınar’ı öldüresiye dövdüğünü söyledi.

Pınar Kaynak Cinayeti – Pınar Kaynak Olayı Nedir?

Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti, Trabzon
Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti, Trabzon

Pınar Kaynak, Trabzon’da Çukurçayır Mahallesinde 15 Ağustos 2017’de 5 kişi tarafından işkence edildikten ve tecavüze uğradıktan sonra başı taşla ezilerek öldürülmüştü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan baba Mehmet Kaynak, kızının cinayeti ile ilgili tutuklanan Arın K. ve Nuri B.’nin serbest bırakılması üzerine kızının katillerini bulunmasını istemişti. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et