Pınar Kaynak Cinayeti – Pınar Kaynak’ın Katili Kim yada Kimler?

Zincirle Bağlandı, Pantolonu İle Boğuldu, Tecavüze Uğradı, Üzerinde 5 Sperm Örneği Bulundu! Pınar Kaynak’ın Katili Kim? Pınar Kaynak Neden Öldürüldü?

Trabzon’da 15 Ağustos 2017 yılında işkence edilerek öldürülen 24 yaşında ki bir çocuk annesi Pınar Kaynak cinayetinin failleri bulunamadı. Pınar Kaynak cinayetinin aydınlatılması için Müge Anlı’nın programına katılan acılı baba iki şüphelinin de serbest bırakıldığını söyleyerek “o zaman benim kızımın katilleri kim 5 kişinin sperm örneği var üzerinde” dedi. Öte yandan Müge Anlı’da Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili yeni ipuçları çıkmaya devam ediyor. İşte Pınar Kaynak ile ilgili en son gelişmeler…

Pınar Kaynak Cinayeti , pınar kaynak
Pınar Kaynak Cinayeti , pınar kaynak

Pınar’ın Katili Kim yada Kimler?

Trabzon’da Çukurçayır Mahallesinde 15 Ağustos 2017 yılında meydana gelen olayda, tecavüz edilerek kafasına taşla vurulup vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü. Cesedi Nuri ve Arın isimli arkadaşlarının bıraktığı yerin 1 kilometre uzağında bulunan Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili 2 kişi tutuklanmıştı.

Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti, Trabzon
Pınar Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti, Trabzon

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde olayla ilgili haklarında ”Kasten öldürme” suçundan dava açılarak tutuklu yargılanan Nuri B. (37) ve Arın K. (30) için mahkeme heyeti, Adlı Tıp Kurumu Başkanlığından gelen ek rapor doğrultusunda maktulün anal ve vajinal bölgelerinde tespit edilen meni örneklerinin sanıklara ait olmadığının tespit edildiğini ve bu nedenle faillerinin başkaları olabileceğinden mevcut delil durumlarının değişmesi gözetilerek sanıkları adli kontrol tedbiri ile tahliyelerine karar vermişti.

Müge Anlı’ya Katılan Acılı Baba Kızının Katillerinin Bulunmasını İstedi!

Müge Anlı’nın programına katılan Acılı baba Mehmet Kaynak kızının katillerinin bulunmasını isterken, Müge Anlı, o gece 4 arkadaşın dışarı çıktıklarını diğer kız ve 2 erkeğin ortada olduğunu ama Pınar’ın öldürüldüğünü söyledi. Ünlü sunucu Müge Anlı, ilk şüphelenen isimlerin arabayla birlikte gittiği arkadaşları Arin ve Nuri olduğunu canlı yayında belirtti. Arin adlı şahısın elinde kızın DNA örneklerinin rastlandığını Müge Anlı canlı açıkladı. Yaşananların ardından konuşan baba Mehmet Kaynak, kızının katillerinin bulunmasından umutlu olduğunu belirterek cinayetin bir an önce aydınlatılmasını istedi.

Pınar Kaynak Babası, Mehmet Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti
Pınar Kaynak Babası, Mehmet Kaynak, Pınar Kaynak Cinayeti

Kızının evden ayrılırken kendisine arkadaşının doğum gününe gideceğini söylediğini belirten baba Kaynak, “Kızım evden ayrılırken bana ‘baba ben kız arkadaşımın doğum günü var oraya gideceğim’ demişti. Ben de müsaade ettim. Akşam eve dönmedi bir gün sonra cinayet haberini duyduk dedi.

Müge Anlı’da Pınar Kaynak Cinayeti!

1 çocuk annesi Pınar Kaynak 24 yaşında ve Trabzon’da yaşıyordu. Evlenmiş daha sonra boşanmış olan Pınar Kaynak’ın Murat adında bir sevgilisi olduğu ve ondan çok şiddet gördüğü iddia edildi. Pınar Kaynak’ın yakın arkadaşı Şafak Hanım Müge Anlı’nın canlı yayına katılarak, “Ben Pınar’ı o adamdan kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Ona yardımcı olmak için çok uğraştım. Psikiyatriste randevu aldım ama gitmedi. Uyuşturucunun dibine vurmuştu. Çok alkol içiyordu. Pınar’ın kafasında 6 tane çelik dikiş vardı.Onu darp edenin ise sevgilisi Murat olduğunu söylemişti. Yine bir gün Pınar Murat’tan çok ağır şiddet görmüştü. O gün onu anne ve babasına götürmek için direttim ama gitmedi” dedi. Müge Anlı’nın programını arayan Pınar’ın yakın arkadaşları, Pınar’ın 13 yaşında annesinin sevgilisi tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi. Pınar Kaynak’ın eski eşi, verdiği röportajda çocuklarını görmek için Pınar’ın evine gittiğini ve daha sonra Murat isminde bir adamın içeri girip Pınar’ı öldüresiye dövdüğünü söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et