Pedofili İçerikli Kitabın Yazarı Serbest Bırakıldı!

Pedofili İçerikler İçeren Zümrüt Apartmanı Adlı Sapkın Kitabın Yazarı Serbest Bırakıldı

Abdullah Şevki Zümrüt Apartmanı Pedofili Kitabı Yazarı
Abdullah Şevki Zümrüt Apartmanı Pedofili Kitabı Yazarı

Tepkiler üzerine “Zümrüt Apartmanı” adlı kitabı yazan Abdullah Şevki Yurtvermez gözaltına alınmıştı. Pedofili içerikli kitabın yazarı Abdullah Şevki ‘müstencenlik’ suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılırken, pedofili içeriğini savunan Yayınevi sahibi Alaattin Topçu da adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest kaldı. Abdullah Şevki Yurtvermez, verdiği ifadede, ABD’de yaygın olduğunu belirttiği ‘kirli gerçeklik’ akımına göre kitabı yazdığını ve edebi eser ortaya koymaya çalıştığını söyledi.

“Pedofili” Yazar ve Yayıncı Serbest

Ankara’da, pedofili içerikli bölümleri nedeniyle başlatılan soruşturmada gözaltına alınıp, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Abdullah Şevki Yurtvermez, savcılık ve hakimlik ifadesinde kendisini savundu.

Pedofili Yazar Abdullah Şevki
Pedofili Yazar Abdullah Şevki

“ABD’de Yaygınmış…”

ABD’de yaygın olduğunu belirttiği ‘kirli gerçeklik’ akımına göre kitabı yazdığını ve edebi eser ortaya koymaya çalıştığını söyleyen Yurtvermez, kitaptan 500 tane basıldığını ve tamamının satıldığını, kendisinde tek kitap bulunduğunu ve buna da polisin el koyduğunu belirtti. Abdullah Şevki Yurtvermez’in ayrıca kitabın dağıtımı öncesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bandrol için başvuru yapıldığını, suç unsuru bulunması halinde bandrol verilmeyeceğini söylediği öğrenildi. Kitabın yayıncısı Alaattin Topçu’nun ise kitabı okumadığını söylediği belirtildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et