Paslı Çiftine ne oldu? Cinayeti çözmek İsteyen Müge Anlı Şoke Oldu.

Geniş kitlelerin takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programının tüm Türkiye’yi şoke eden konusu Paslı Cinayetinde neler oldu? Muğla’nın Fethiye ilçesinde cinayete kurban giden çift neden öldürüldü? Peki o köyde neler oldu? Paslı çifti cinayetinin baş şüphelisi Ali Varçın’ın eşi Sündüz Varçın’ın Cahit’le ilişki yaşadığı daha sonra Sündüz ‘ün Ekrem ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü.

Müge Anlı Cahit Paslı ve Hatice Paslı’nın 6 yıldır çözülemeyen cinayetinin sır perdesini araladı. Müge Anlı cinayeti çözmeye çalışırken ortaya çıkan yasak aşk şeması izleyenlerle birlikte Müge Anlı’yı şaşkına uğrattı. Müge Anlı programında tahtaya çizdiği yasak aşk şeması Türkiye’nin gündemine oturdu bir çok izleyen sosyal medyadan yorumlarını dile getirdi. Cahit Paslı (44) ile Hatice Paslı’nın (38) ormanlık alanda cesetleri bulundu. Hatice’nin sırtından Cahit’in ise göğsünden vurularak öldürüldüğü belirlenen cinayeti ise kimin işlediği merak konusu.

Cahit Paslı’nın Ali Varçın’ın eşi Sündüz ile ilişkisi mi var?

Müge Anlı’nın “Kim kiminle beraber” sorusunu sormasının ardından. Ali Varçın’ın eşi Sündüz Varçın’la Cahit Paslı’nın ilişkisi olduğu öğrenildi. Sündüz’ün Cahit’in arası bozuk olan kardeşi Ekrem’le ilişkisi olduğu iddiaları öne sürüldü Müge Anlı “Üç çiftin birbirleriyle ilişkisi olduğu konuşuluyor. Yani sizin ikinizin, sizin ikinizin. Ama aynı zaman da Cahit de devreye giriyor burada. İki erkek kardeşle sen, onun karısıyla sen. Hatice de…” sözleriyle duruma açıklık getirmeye çalıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et