Palu Ailesi ve İşledikleri Dehşet Verici Suçlar

Palu Ailesi Müge Anlı’da Çözülüyor. Ailenin Yaptıkları Dehşet Verici

 Programında şok verici olaylar yaşanıyor. Baş Şüpheliler ise Havva Palu, Tuncer Ustael ve eşi .  Kendi çocuğu ve yeğeni kaybolan Tuncer Ustael ve  eşi  yıllar boyu insanları dolandırdığı ve  ile cin çıkardıkları bahanesiyle  tahnal’ın katili olduklarından şüpheleniliyor. İş makinaları ile Kocaeli ilinde aramalar yapılıyor ve  ile tacizde bulunduğu neredeyse kesin olan Tuncer Ustael’in bakış, hareket ve tavırları dikkat çekiyor. Ortadan kaybolan Meilike ve Meryem’in neredeyse öldüğüne emin olan Müge Anlı, cinayetleri Palu Ailesinin işlediğini düşünüyor. Cinayet, tecavüz, işkence ve insan alıkoymaya kadar bütün suçları işleyen Palu ailesi, Müge Anlı’nın sorduğu sorularla ifşa edildi. Türkiye’nin gündemine oturan bu olaylar zincirinde Müge Anlı, sosyal medyada da en çok konuşulan konular içerisinde yer aldı.

Havva Palu
Havva Palu

 

Palu Ailesi Kimlerden Oluşuyor ?

Palu ailesi Harun ile Hava Palu’dan oluşuyor. Harun Hava çiftinin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek adında 5 çocukları var. Emine, Tuncer Ustael ile evlenirken Meryem de Ahmet Bey ile evleniyor. Tuncer Ustael’in kayınbiraderi İsa’ya eniştesi Ahmet’i öldürttüğü iddia ediliyor. Bu suçu ise ailenin babası Harun Palu üstleniyor.

Palu Ailesi
Palu Ailesi – Tuncer Ustael

 

Kendisini cinci hoca olarak tanıtan ve aileyi kontrolü altına alan Tuncer Ustael’e inanmayan iki kişi Harun Palu ve ölen Ahmet de pasifize edilmiş oluyor. Tuncer Ustael; geride kalan aile fertlerine işkence uygulayıp, cinsel istismarda bulunuyor. Daha sonra ise Tuncer, eşini öldürttüğü Meryem’e tecavüz ediyor ve öldürüyor. Ahmet ve Meryem çiftlerinin çocukları Melike de aynı şekilde Tuncer tarafından öldürülüyor, Recep de Tuncer’in işkencelerinden kaçıyor.

Bu Nasıl Aile ? Bu Nasıl Kardeş ? Bu Nasıl Damat ?

Bu çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Usta isimli şahısla evleniyor. Emine’nin kardeşi Meryem de Ahmet Tahnal isimli kişi ile evleniyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet Tahnal çiftinin de Recep ve Melike isimlerinde iki çocuğu dünyaya geliyor.

Sağ Tarafta Tuncer Ustael
Sağ Tarafta Tuncer Ustael

Emine Palu’nun eşi Tuncer Ustael kendisini tüm aileye “cinci hoca” olarak tanıtıyor. Ailede Tuncer’in bu iddiasına sadece baba Harun Palu ve Meryem’in eşi Ahmet Tahnal inanmıyor.

Palu Ailesi
Palu Ailesi

Bu nedenle Ahmet’i ortadan kaldırmak isteyen Tuncer, eşinin kardeşi İsa’yı etkileyerek Ahmet’i öldürtüyor. Baba Harun Palu da olanlar karşısında oğlu İsa’nın cezaevine girmesini istemediği için suçu üstlenerek hapse giriyor. Ahmet’in ölümünün ardından Meryem ve iki çocuğu da Tuncer ile birlikte yaşamaya başlıyor. Bu evde bulunan çocuklara ve diğer kişilere Tuncer Ustael çeşitli işkenceler uygulayarak onlara tecavüz ediyor. İşkence ve tecavüzlere dayanamayarak evden kaçan Recep polise sığınıyor ve yurda yerleştiriliyor. Tuncer’in yanında kalmaya devam eden Meryem ise tecavüz ve işkencelere maruz kalmaya devam ediyor. Tuncer bu sırada aileyi etkisi altına alarak kendi üstlerine bulunan 5 dairenin tapusunu üzerine geçirerek satıyor. Palu ailesini de “ölen damadınız Ahmet’in ailesi peşinizde” yalanı ile kandıran Tuncer, Meryem’e kredi çektirerek bir araba aldırıyor ve 10 kişilik aile bu aracın içerisinde 3 ay boyunca yaşıyor.

Müge Anlı Palu ailesini çözdü sosyal medyayı salladı

Bu arada Palu ailesini “Meryem eski kocası Ahmet’in ailesine sizi bulması için haber gönderiyor” diye bir yalan daha söyleyen Tuncer Ustael, Meryem’i sadist duygularla cezalandırmak için aç bırakarak bir ağaca bağlıyor. Ağaca bağlanmış halde bulunan Meryem; gördüğü işkencelere dayanamayarak hayatını kaybediyor.

Müge Anlı Palu ailesini çözdü sosyal medyayı salladı

Tanıklardan bazıları ifadelerinde büyü ve muska iddialarında bulundu. Bu iddialardan birinde yayına katılan Palu ailesinin komşusu; “Evlerindeki duvarların ince sıvalarına kadar kırdıklarına şahit oldum. Tepki gösterince de ‘evde büyü var onu arıyoruz’ dediler. Aile Tuncer Ustael ne derse onu yapıyordu.” dedi. Kocaeli’nde 2008 yılında kaybolan Meryem Tahnal ve küçük kızı Melike Tahnal ile ilgili şok bir gelişme şok bir gelişme yaşandı. Müge Anlı’nın programına konuk olan Meryem Tahnal’ın eniştesi canlı yayında yaptığı açıklamada; “Meryem’i öldürüp Tütünçiftliği sahiline gömdüler” dedi. Ardından Müge Anlı’ya yer gösterdi.

 

Müge Anlı Palu ailesini çözdü sosyal medyayı salladı
Fatih Palu – İsa Palu ve Havva Palu

Müge Anlı’ın Programı İhbar Kabul Edildi. Kocaeli Emniyeti Harekete Geçti

Müge Anlı’daki bu itirafı ihbar kabul eden Kocaeli Emniyeti, vakti kaybetmeden harekete geçti. Tütünçiftliği sahiline kadavra köpekleri ve iş makinaları getirildi. Kazı çalışmaları başlatıldı. 10 yıldır kayıp olan Meryem Tahnal ve kızına ait bir iz aranıyor.  İddiaları tümü ile yalanlayan Palu ailesinin kızı Emine’nin yüzü ve vücudundaki darp izleri ise Müge Anlı ve program ekibinin dikkatinden kaçmadı.

Müge Anlı Palu ailesini çözdü sosyal medyayı salladı

Kendisini Döven İşkence Neden Eşini Neden Koruyor ?

Eşi Tuncer Ustael’den şiddet gördüğü iddialarını yalanlayan Emine’nin özellikle ellerinde bulunan yanık ve darp izleri görenleri şoka soktu. Tuncer Ustael’in uyguladığı şiddetin izlerini gözler önüne seren izler karşısında Emine’nin tüm iddiaları reddetmesi ise herkesi şaşkına döndürdü.

Tuncer Ustael Gözaltına Alındı
Tuncer Ustael Gözaltına Alındı

Ayrıca iddia sahibi komşu, Tuncer Bey ve ailesinin Körfez ilçesindeki Ilımlıtepe’ye gittiklerini de dile getirdi. O yerin ıssız bir yer olduğunu vurguladı. Araştırmalara dahil edilmesini istedi. Anne Havva Hanım ile çocuklarının her şeyi bildiğini ancak enişte Tuncer Bey’den korktukları için sessiz kaldıklarını söyledi. Gülbahar Sadık, Tuncer Ustael’in; Havva Palu ve çocukları İsa İle Ayşe Melek’in evlerine geldiğini söyledi.

Hep birlikte hayatın normal şartlarına uygun vaziyette oturduktan sonra gariplikler zincirinin oluştuğunu söyledi. İddiaya göre; Tuncer Bey, aniden Gülbahar Hanım’ın hareket kabiliyetini kısıtladı. İsa Palu da mağdur olan kadının yüzüne biber gazı sıktı. Ardından darp ettiler ve 10 tane senedi çaresiz olan Gülbahar Hanım’a zorla imzalattılar. Ayşe Melek ile anne Havva Hanım olanları sessizce izledi.

Gülbahar Sadık’ın oğlu, Hüseyin Sadık’ta konuyla ilgili dehşet veren iddialarda bulundu. Hüseyin Bey, annesinin yaşadığı darp olayından iki gün önce Havva Hanım’ın, Gülbahar Hanım’ın evine gidip emekli maaşını çaldığını iddia etti. Ayrıca Meryem’le kızı Melike’nin kaybolduklarından çok geç haberdar olduklarını dile getirdi.

Müge Anlı Palu ailesini çözdü sosyal medyayı salladı

Hüseyin Sadık, Meryem’in ilk eşi olan Ahmet Tahnal cinayetiyle ilgili de şok iddia da bulundu. Ahmet Tahnal’ı İsa Palu’nun öldürdüğünü, cinayeti cezai ehliyeti olmayacağı düşünülerek, baba Harun Palu’nun üstlendiğini ileri sürdü. Son olarak; Meryem’in çok aklı başında ve iyi bir insan olduğunu söyledi. Tam tersi olsaydı bugün kayıp olarak aranmazdı dedi ve sözlerine nokta koydu. Müge Anlı 3 Ocak Perşembe günü, iddialarda adı geçen herkesi canlı yayına topladı ve herkes bildiğini anlattı. Ancak en büyük bilgi Müge Anlı’daydı. Müge Anlı Tuncer Ustael hakkında kan donduran gerçekleri raporlarla birlikte izleyiciyle paylaştı. Meryem ve çocukları, Tuncer Ustael ile eşi Emine’nin evinde kalıyorlardı.

Kaynak: ATV

 

 

.

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et