Palu Ailesi Davasında Karar Çıktı!

Kamuoyunda ve Sosyal Medya’da Büyük Tepki Çeken Müge Anlı’nın Programında Ortaya Çıkan “Palu Ailesi” Davasında Karar Açıklandı!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce Meryem TANHAL (35) ve kızı Melike TANHAL’ın (8) kaybolmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan PALU Ailesinden 6 sanığın yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında mahkeme kararını açıkladı.

Palu Ailesi davasında Tuncer Ustael ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl hapis, diğer tutuklu 5 aile üyesi ise 8 yıl 4 ay ile 12 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

Olayın Geçmişi!

Körfez’de, 11 yıl önce, Meryem Tahnal ve kızı Melike’nin kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada Hava ve Harun Palu çifti ile çocukları İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu ve Emine Ustael ile onun eşi Tuncer Ustael gözaltına alındı. Aile bireyleri, adliyeye sevk edilirken, baba Harun Palu dışında 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmanın tamamlanmasıyla hazırlanan fezleke, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan incelemenin ardından iddianame hazırlandı. İddianame, Kocaeli 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et