Özlem Akusta Öldürüldü Mü? Gülümser Bulut Cinayeti ile İlgisi Ne?

Özlem Akusta Öldürüldü Mü? Müge Anlı’da 2 Yıldır Kayıp Olan Özlem Akusta’nın Başına Ne Geldi

İzmir Karabağlar’da Babası Hüseyin Hulki Akusta ile birlikte yaşayan 45 yaşında ki Özlem Akusta, 2 Nisan 2018’de İzmir’de kayıplara karıştı. Aynı gün babası karakola başvurarak 1 gün önce evden ayrıldı kendisine ulaşamadım dedi. İzmir Emniyeti yaptığı araştırma sonucu eşinden bir süre önce boşanan Yunus Kahraman’ın Özlem Akusta ile görüştüğü tespit edildi. Aynı kişi Yunus Kahraman’ın annesi Hacer Huy ile birlikte bulunan Gülümser Bulut cinayeti ile ilişkili olduğu düşünülüyor.

Müge Anlı - Hülümser Bulut, Özlem Akusta
Müge Anlı – Hülümser Bulut, Özlem Akusta

Özlem Akusta’nın kredi ve banka kartını kullanan kişinin Yunus Kahraman olduğu ortaya çıktı. Polis yaptığı araştırmalardan sonra Yunus Kahraman’a durumu ispatladı ve 1 Nisan 2018’de Yunus Kahraman ve Özlem Akusta’nın beraber güvenlik kameralarına yakalandı. O aylarda Yunus Kahraman’nın telefonu polis tarafından dinlendi. Aynı zamanda Gülümser Bulut Cinayeti işlendi. Daha önce de sevgilisini öldüren Yunus Kahraman’ın 3 gün sevgilisini cesedini balkonda sakladığı ortaya çıkarken Yunus Kahraman’ın annesi ile birlikte Gülümser Bulut’un kızı Gülümser Bulut’un cesedini çekyat altında buldu.

İzmir’de Yaşanan Cinayet Olaylarında Yunus Kahraman Baş Şüpheli!

Özlem Akusta’nın kayıp olduğu Gülümser Bulut’un ise öldürülerek çekyat içine konulduğu ve biri kayıp diğeri cinayet olan iki kişinin canı ile ilgili olan olayda şüpheli olarak Yunus Kahraman görülüyor. Yunus Kahraman’ın daha önce bir cinayetten içeride 15 yıl yattığı ortaya çıkarken cesedini 3 gün balkonda sakladığı öğrenildi. 16 Ağustos 2018’de ortadan kaybolan ve cesedi çekyatta bulunan Gülümser Bulut Cinayeti ile ilgisi olduğu düşünülüyor.

Gülümser Bulut ve Özlem Akusta Cinayeti
Gülümser Bulut ve Özlem Akusta Cinayeti

Gülümser Bulut’un kızı Hatice Bulut 18 Ağustos’ta Cumartesi günü annesinin teyzesinin kızını ısrarla eve davet ederek evde koku var dediği ve çekyatın altında Hacer Huy ve Gülümser Bulut’un kızı Hatice Bulut ile birlikte bulundu. Yunus Kahraman’nın Gülümser Bulut’un evine gittiğini tespit eden İzmir Emniyeti, Yunus Kahraman’nın evde 3 saat kaldığı ortaya çıktı. Yunus ve Hacer hanım ile ilgili Özlem Akusta ve Gülümser Bulut cinayeti şüphelisinin Yunus Kahraman olduğu düşünüyor. Konu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Müge Anlı tarafından taşınarak işleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et