Özkan Kurnaz Ecrin’i Şeytan Götürmüş Olabilir Dedi

1,5 Yaşında ki Ecrin Kurnaz’ın Kaybı ile ilgili Baş Şüphelilerden Üvey Amca Özkan Kurnaz Ecrin’i Şeytan Götürmüş Olabilir Dedi.

1,5 Yaşındaki Ecrin Kurnaz’dan 7 Mayıs Tarihinden itibaren yaklaşık 22 gündür haber yok. Olay ile ilgili baş şüpheliler arasında üvey amca Özkan Kurnaz ve Annesi Hacer Kurnaz bulunuyor. Ecrin Kaybı ile ilgili en son şok iddia ise Ecrin Bebeği şeytan götürdü iddiası.

Özkan Kurnaz ve Annesi Hacer Kurnaz

Ecrin Bebeği Şeytan Götürdüğü İddiası

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ecrin Bebek kaybı ile ilgili Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı köyde “şeytan” dedikoduları yaşanıyor. Köyde Özkan ve Hacer’in gördüğünü iddia ettiği şeytan’ın Ecrin Bebeği götürmüş olabileceği söylendi.

Özkan Kurnaz

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının Koordinatörü Kebriye Hanım’ı arayan bir kişi Ecrin Bebeği Şeytan’ın götürdüğünü söyledi. Müge Anlı olay ile ilgili insanın içine şeytan girer diyerek Özkan Kurnaz’a yüklenirken Özkan Kurnaz Ecrin’i şeytan götürmüş olabilir dedi.

Özkan Kurnaz – Müge Anlı

Müge Anlı Çok Sinirlendi Dalga Mı Geçiyorsunuz? Dedi

Müge Anlı Ecrin bebek ile ilgili “Şeytan Aldı Götürdü” iddiaları üzerine dalga mı geçiyorsunuz o zaman çocuğu aramayalım mı dedi.

Özkan Kurnaz, Hacer Kurnaz, Sevcan Kurnaz, Deniz Kurnaz – Ecrin Bebek Olayı Şüphelileri

Konuyu kapatalım çocuğu aramayalım o zaman dedi. Şeytan geldi içinize mi girdi diyerek çıkıştı. O zaman Şeytana uydunuz dedi. Çocuğu Şeytan Götürmüş dedi herkes diyen Hacer Kurnaz’a tepkiler yükseldi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et