Özkan Çifti Nasıl Öldü? İzmir’de Market Cinayeti Çözüldü Mü?

İzmir’in Selçuk ilçesi Çamlık köyünde Şenay Özkan ve Hasan Hüseyin Özkan çifti marketlerinde 6 Aralık 2018’de öldürüldüler. Olay ile ilgili şüphelerin odağında ise Özkan çiftinin komşuları Mehmet Kubilay Özel yer alıyor. Peki Müge Anlı’da ele alınan Özkan çifti nasıl öldü?, Şenay ve Hüseyin Özkan çiftinin katili kim?, Neden komşuları Mehmet Kubilay Özel’den şüpheleniliyor?. Mehmet Kubilay Özel Kim?, Özkan çifti cinayeti ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde…

İzmir Market Cinayeti, Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan Nasıl Öldürüldü, Begüm Özkan, Müge Anlı
İzmir Market Cinayeti, Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan Nasıl Öldürüldü, Begüm Özkan, Müge Anlı

Özkan Çifti Nasıl Öldü?

6 Aralık 2018’de gece saatlerinde Özkan çifti marketlerinde çivili sopalar ve demir çubuklarla dövülerek öldürüldüler. İzmir’in Selçuk ilçesi Çamlık köyünde işlenen bu cinayetin vahşeti ve işleniş biçimi ise kan dondurdu. Olay sonrası marketlerinde ölü bulunan çiftin kafalarına sert bir biçimde vurulduğu öğrenildi. Bu korkun cinayetin ardından jandarma araştırmalarını sürdürürken, aradan 3 yıl geçmesine rağmen katil veya katiller yakalanamadı.

Özkan Çifti Cinayeti Çözüldü Mü, İzmir Market Cinayeti
Özkan Çifti Cinayeti Çözüldü Mü, İzmir Market Cinayeti

Çiftin parmaklarının bile kırıldığı beyan edilirken Müge Anlı tarafından olay detaylı incelemeye alındı. Olayda komşuları Mehmet Kubilay Özel ve babası Muhittin Özel’in olayı duymaması dikkat çekti. Bunun üzerine komşular Müge Anlı’nın programına gelerek açıklamalar yaptılar. Ayrıca katilin solak olduğu jandarma tarafından söylenirken, komşulardan Mehmet Kubilay Özel’in solak olması ve olay gecesi hiçbir şey duymaması dikkat çekti. Öte yandan öldürülen çiftin marketinden hiçbir şey çalınmaması olayda hırsızlık ihtimalini ortadan kaldırdı.

Mehmet Kubilay Özel Kimdir?

İzmir’de market cinayetinde Özkan çiftinin yanında çalışan ve komşuları olan Mehmet Kubilay Özel’den şüpheleniliyor. Mehmet Kubilay Özel’in Özkan çifti ile çok samimi beyan edilirken, Şenay Özkan’a Şenay anne diye hitap ettiği, Hasan Hüseyin Özkan’a da Hasan baba dediği öğrenildi.

Muhittin Özel, Mehmet Kubilay Özel, Özkan Çifti Cinayeti, Mehmet Kubilay Özel Kim
Muhittin Özel ve Mehmet Kubilay Özel, Mehmet Kubilay Özel Kim

Fakat öldürülen çiftin kızları ve yakınları Mehmet Kubilay Özel’den şüpheleniyor. Bu şüphelerin arkasında ise Özel’in olay gecesi hiçbir şey duymaması ve solak olması yatıyor. Jandarma’nın beyanına göre cinayetin solak biri tarafından işlendiği düşünülüyor. Öte yandan Özel, solak olduğunu önce doğruladı fakat sonradan bunu yalanladı.

Begüm Özkan Cinayeti Kroki Üzerinden Anlattı

İzmir’de işlenenen Özkan Çifti cinayetinde kızları Begüm Özkan, cinayeti kroki üzerinden anlattı. Olay yerinin krokisini tahtaya yapıştıran Begüm Özkan, saat gece 02:00’de işlenen cinayetin tanıdık bir kişi tarafından işlendiğini anlattı. İlk olarak saat gece 01:30’dan sonra marketin kapılarının kilitli olduğunu söyleyen Begüm Özkan, içeri giren kişilerin önce babasına daha sonra annesine saldırdıklarını anlattı.

İzmir Market Cinayeti, Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan Çifti, Özkan Çifti
İzmir Market Cinayeti, Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan Çifti, Özkan Çifti

Babasının marketin girişinde kendini korumak amaçlı çakı ve sopa gibi aletler tuttuğunu söyleyen kızı, gelen kişi yada kişilerin tanıdık olduğunu ısrarla söyledi. Ayrıca annesinin marketteki tüfeği eline aldığını fakat sonra geri bıraktığını söyledi. Daha sonra olay yerinin yakınını gösteren kameraların incelendiğini de anlatan Begüm Özkan bu incelemelerden bir sonuç alınamadığını söyledi. Bu nedenle Mehmet Kubilay Özel’den şüphelendiğini söyledi.

Özkan Çiftinin Kızları, Begüm Özkan, Ayten Özkan, Özkan Çifti Cinayeti, İzmir
Özkan Çiftinin Kızları, Begüm Özkan, Ayten Özkan, Özkan Çifti Cinayeti, İzmir

Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan Çiftinin Katil yada Katiller Kimler?

Özkan çiftinin İzmir’de marketlerinde öldürülmeleri ile ilgili kızları Begüm Özkan, Müge Anlı’ya başvurmuştu. Daha sonra bu cinayet ele alınarak şüphelenilen komşular Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak açıklamalarda bulundular. Öldürülen Şenay Özkan’a Şenay anne diye hitap eden Mehmet Kubilay Özel ve ardından babası Muhittin Özel’de programa katılırken kendileri hakkında ki iddiaları yalanladılar. Fakat olay gecesi cinayetin işleniş biçimi düşünüldüğünde komşuların hiçbir şey duymaması şüpheleri arttırdı. Öte yandan cinayetin işlendiği köyde başka şüphelilerin de bulunduğu öğrenilirken, bu cinayeti işlemiş onlarında işlemiş olabileceği değerlendiriliyor. Çivili sopalarla ve demir çubuklarla dövülerek öldürülen Özkan çiftinin cinayetini ise JASAT araştırmaya başladı. Ayrıca cinayetin neden ve kimler tarafından işlendiği ise halen araştırılıyor.

Özkan Çifti Cinayeti Müge Anlı’da Ele Alınıyor…

Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan Çifti cinayeti Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında inceleniyor. Programda bu konu işlenirken, çiftin kızları ve şüphelenilen komşular olayı tartışıyor. Fakat cinayet ile ilgili herhangi sonuca halen ulaşılamadı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et