Özge Özprinçci Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Özge Özprinçci Kimdir ? Özge Özpirinçci Kaç Yaşında? Sevgilisi Burak Yamantürk Kim?

1 Nisan 1986’da İstanbul’da doğan Özge Özprinçci, ilkokul ve ortaokulu İstanbul’da tamamladı. Şu anda 33 yaşında olan Özge Özprpirinçci, Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu. Daha sonra Sabancı Üniversitesi  Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. İlk olarak “Cesaretin Var mı Aşka” ve “Kavak Yelleri” dizilerinde yer alan oyuncu ardından Show Tv’de yayınlanan gençlik dizisi “Melekler Korusun”da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırdı. Sonra sırasıyla “Deli Saraylı” “Al Yazmalım” “Ağır Roman “Yeni Dünya” “Tatar Ramazan” “Aramızda Kalsın” ve “Aşk Yeniden” dizilerinde rol aldı.

Özge Özprinçci, Kimdir, Kaç Yaşında
Özge Özprinçci, Kimdir, Kaç Yaşında

Özpirinçci, 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği “Veda” filminde Fikriye Hanım karakterini, “Anadolu Kartalları” filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer’i, 2014 yılında çekilen ‘’Karışık Kaset’’ filminde İrem karakterini canlandırmıştır. Ayrıca yönetmenliğini Mete Sözer’in yaptığı “Kayıp” adlı kısa filmde yer almıştır. 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Komedi Oyuncusu” ödülünü kazanmıştır. 2017 yılında ‘’Fi’’ adlı internet dizisinde Sıla karakterini canlandırdı. Son olarak başrollerini Buğra Gülsoy’la birlikte paylaştıkları “Acı Tatlı Ekşi” filminde yer almıştır. “Kadın” dizisinde Bahar karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Yeni bir diziye başlayacağı söylenen Özge Özprinçci’nin sevgilisi ise şu sıralan Burak Yamantürk.

Burak Yamantürk ve Özgeözprinçci

Özge Özprinçci - Burak Yamantürk
Özge Özprinçci – Burak Yamantürk

Özge Özprinçci’nin Oynadığı Diziler

Kadın / Bahar / 2017
Fi (konuk oyuncu) / Sıla / 2017
Aşk Yeniden / Zeynep / 2015-2016
Aramızda Kalsın / Görkem / 2013-2014
Tatar Ramazan / Alin Terziyan / 2013
Ağır Roman “Yeni Dünya” / Zehir Ahu / 2012
Al Yazmalım / Asiye / 2011
Deli Saraylı / Dilruba / 2010
Melekler Korusun / İpek / 2008-2009
Cesaretin Var Mı Aşka / Ebru / 2008
Kavak Yelleri / Ada / 2007

Özge Özprinçci’nin İnstagram Hesabı İse Şöyle;

https://www.instagram.com/ozpirincci/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et