Özcan Eren İle İlgili Son Dakika Gelişmesi! Bir Uzuv ve İnsan Başı Bulundu!

Özcan Eren İle İlgili Son Gelişme! Sol Bacak ve İnsan Başı Bulundu!

22 Yaşında Manisa’nın Soma İlçesinde ortadan kaybolan ve telefonu en son Sevişler Barajı çevresinde sinyal veren Özcan Eren’e ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Müge Anlı’ın programına da konu olan Özcan Eren olayı ile ilgili daha önce Sevişler Barajı çevresinde omuzdan düzgün bir biçimde kesilmiş bir kol bulunmuştu. Bugün ise diz kapağından kesilmiş sol bacak ve insan başı bulundu. iki beden parçasınında Özcan Eren’e ait olabileceği düşünülüyor.

Mehmet Tahta, Özcan Eren Cinayeti, Müge Anlı
Mehmet Tahta, Özcan Eren Cinayeti, Müge Anlı

Manisa’nın Soma ilçesindeki baraj gölü kenarında bulunan ve 9 gün önce kaçırılan 22 yaşında ki Özcan Eren’e ait olduğu tahmin edilen kesik insan kolunun bulunduğu bölgeye yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıktaki bir burunda, diz kapağı altından kesilmiş sol bacak bulundu.  

Kesik Kolun Ardından Bacak ve İnsan Başı Bulundu!

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Asayiş Komando Bölük Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından, geniş bir alanda yürütülen çalışmalar kapsamında kesik bacağın ardından suda insan parçaları olduğu fark edildi. Bunun üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü’nden bölgeye 1’i dalgıç 5 kişilik ekip sevk edildi. Ekipler, su altında yaptıkları aramada, ufak ufak parçalara bölünmüş ayak, bacak parçaları ve insan başı buldu. Baraj kenarında jandarma ekiplerince sudan çıkarılan parçalar, muhafaza altına alındı ve cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et