Ozbi Kimdir? Onur Dursun Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

“Ozbi” Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ozbi’nin Sevgilisi Var Mı? Onur Dursun Kimdir? Ozbi Evli Mi?

“Ozbi” adı ile tanınan Onur Dursun oyuncu ve şarkıcıdır. Youtube’de 2020 yılında şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan “Ozbi” adını kullanan Onur Dursun’un biyografisini sizler için hazırladık.

Ozbi Kimdir, Ozbi Kaç Yaşında,
Ozbi Kimdir, Ozbi Kaç Yaşında, Eşi Kim, Kızı

“Ozbi” adını kullanan rap müzik sanatçısının gerçek adı Onur Dursun’dur. 34 yaşında olan şarkıcı 22 Ekim 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincanlı olan Ozbi yani Onur Dursun, 2013 yılında tanınmaya başlamıştır. Fakat esas olarak gezi direnişi sırasında yaptığı “Asi” isimli şarkı ile bilinmektedir. Onur Dursun evli ve bir çocuk babasıdır.

Onur Dursun’un Eğitim Hayatı

Ozbi adını kullanan Onur Dursun, Lise döneminde elektronik üzerine eğitim aldıktan sonra 15 aylık askerlik görevini tamamlamak üzere eğitimine ara vermiştir. Daha sonra eğitim hayatına üniversitede devam etmek isteyen Ozbi, 2010 yılında Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kayıt olmuştur.

Ozbi, Onur Dursun, Ozbi Kimdir,
Ozbi, Onur Dursun, Ozbi Kimdir

Üniversite eğitimi devam ederken 2012 yılında “craft oyunculuk atölyesi”nde 2 yıl oyunculuk eğitimi de almıştır. Ardından 2014 yılında üniversiteden mezun olan Ozbi yani Onur Dursun 2013 yılında Gezi Direnişi sırasında yaptığı “asi” isimli şarkı ile tanınmaya başlanmıştır.

Ozbi’nin Müzik Hayatı ve Kariyeri

Çocukluğundan beri rap yapmak isteyen Ozbi , 2011 tarihinde ilk olarak “Underground” isimli albümünü çıkarmıştır. Son olarak 2020 yılında “Rakılı Live” adlı serileriyle çıkış yakalamıştır. Şu anda Gülce Duru ile yaptığı düetler ile YouTube’da beğeni kazanmıştır.

Onur Dursun ve Buket Aydoğdu Dursun Evliliği

“Ozbi” adı ile tanınan Onur Dursun, Buket Aydoğdu Dursun ile evlidir. Genç çiftin Dünya Ela Dursun adında bir kızı vardır.

Ozbi'nin Eşi ve Çocuğu
Ozbi’nin Eşi ve Çocuğu

Ozbi’nin Youtube, İnstagram ve Twitter Hesapları İse Şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et