Ozan Güven İstanbul’u Terk Etti

İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda’da!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, mahkeme sonuçlanana kadar oyunculuğa ara verdi. Güven’in, Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasına yerleştiği iddia edildi.

Önce reklam kampanyasının yeni anlaşması iptal edilen, ardından başrolünü Halit Ergenç’le paylaştığı ‘Babil’ dizisinin kadrosundan çıkarılan Ozan Güven, büyük bir moral bozukluğu yaşadı ve İstanbul’u terk etti.TV100’de ekrana gelen ‘Magazin Hattı’nın haberine göre; Ozan Güven, Cunda adasına yerleşti. Ünlü oyuncu; Rasim Öztekin, Bülent İnal, Beren Saat ve Perran Kutman gibi ünlü isimlerin de yazlığının olduğu adada ev tuttu.

Ozan Güven’i son olarak yakın dostu Şevket Çoruh ziyarete gitti. Çoruh, geçtiğimiz sezon sahibi olduğu tiyatronun ‘Don Kişot’ adlı oyununda da Ozan Güven’i başrol oynatmıştı.Bu hafta başı ‘Arka Sokaklar’ dizisindeki çekimlerini tamamlayan Şevket Çoruh, soluğu Cunda’da aldı. Ozan Güven’le sahile inen ünlü oyuncu, beraber paylaştığı fotoğrafı “Sakin zamanlara demirlemiş bir gemi” notuyla yayınladı.

Darp davası için 21 Ocak’ta hakim karşısına çıkmaya hazırlanan Ozan Güven’in sakallı hali dikkat çekti.Keyfi yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki oyuncunun, mahkeme sonuçlanana kadar İstanbul’a dönmeyi düşünmediği öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et