Ömer Döngeloğlu Hayatını Kaybetti

Ramazan programları ile tanınan Türk ilahiyatçı, yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu hayatını kaybetti. Ömer Döngeloğlu koronavirüs tedavisi görüyordu. Bu üzücü gelişme sonrası insanlar “Ömer Döngeloğlu öldü mü? Ömer Döngeloğlu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?” sorularını sormaya başladı.

Ömer Döngeloğlu
Ömer Döngeloğlu

Kanal 7 kanalında yaptığı dini programlarla tanın Türk ilahiyatçı, yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu hayata gözlerini yumdu. Bu acı ölüm sonrası ‘Ömer Döngeloğlu öldü mü? Ömer Döngeloğlu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?’ sorulmaya başlandı.

Ömer Döngeloğlu Kimdir? Ömer Döngeloğlu’nun Hayatı

1968 doğumlu olan Ömer Döngeloğlu İlkokulu Zile Altunyurt İlkokulu’nda, orta eğitimini Zile İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Orta derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

1986–1996 yılları arasında memleketi Tokat’ta İmam-Hatiplik yaptı. Kamuda uzun yıllar çeşitli idari görevlerde çalıştı. İslam tarihi ve Siyer-i Nebi üzerine yıllarca araştırma, inceleme, okuma ve gezilerde bulundu. Ömer Döngeloğlu evli ve beş çocuk babasıydı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et