Öldürülen Gülay Şimşek Katilini Videoya Almış!

Kayseri’de Öldürülen 27 Yaşında ki Gülay Şimşek Katilinin Videosunu Çekmiş…

Gülay Şimşek bundan 13 gün önce eşinden ayrılmak istediği için Kayseri’de 4 kurşunla vurularak öldürülmüştü. Bugün ise Gülay Şimşek’in kendisini öldüren kocasını videoya aldığı görüntüler ortaya çıktı. Videoda katil olan eski kocasından verdiği söz nedeniyle şikayetini geri çektiğini anlatıyordu.

Gülay Şimsek
Gülay Şimsek

Gülay Şimşek Ölmeden Önce Katilini Videoya Almıştı… İşte O video…

Videoda Katilinden Neden Şikayetini Çektiğini Anlattı!

“Tarih 18.07.2019 ve saat 20.00’de Ö.O.’dan şikayetçi olmuştum ve uzaklaştırma almıştım. Çünkü beni tehdit etmişti ve zor kullanmıştı. Kendimi de beni de öldürürüm diye tehdit etmişti. Kendisinin infazı olduğu için bu videoyu çekiyorum. Kendisi de bir daha bana yaklaşmayacağını söyledi ve annem de şahit.

Bir daha sana yaklaşmayacağım ve seninle hiç bir bağlantım olmayacak dediği için bu videoyu çekiyorum ve kendisinden duymak istiyorum” diye konuşuyor ve katil zanlısı Ö.O. da “Doğru söylüyorsun” diyerek konuşulanları onaylıyor. Gülay Şimşek, “Bu video sadece delil niteliğindedir ve sadece benim başıma bir şey geldiğinde ortaya çıkacaktır. Onun haricinde ben şimdi şikayetimi geri alacağım.”

Video İçeriği – Gülay Şimşek

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et