Öldürdü Gömdü Taziyeleri Kabul Etti! Müge Anlı’da Nilgün Şimşek Cinayeti

Nilgün Şimşek Cinayeti Müge Anlı Kocası Öldü Dedi Taziyeleri Kabul Etti.

37 Yaşında olan 5 çocuk annesi Nilgün Şimşek 2’inci eşi Mustafa Şimşek ile birlikte Hatay’da İskenderun ilçesinde yaşıyordu. Ailesi tarafında Nalan olarak anılan kadından 4 Nisan 2017’den bu yana haber alınamıyor. Olay ise Nilgün Şimşek’in Almanya’da yaşayan ablası Neslihan Akgün’e Nilgün Şimşek’in üst kat komşusundan “başınız sağ olsun” mesajı gelmesi üzerine ortaya çıktı. Nilgün Şimşek’in ablası şok olarak Türkiye’ye geldi. Nilgün Şimşek’in kaybı ile şüpheli olan kocası Mustafa Şimşek’in Nilgün Şimşek hakkında komşularına ve yakınlarına Nilgün Şimşek’in hastalandığı ve Almanya’da ablasının yanına tedaviye gittiği, orada ölerek Zonguldak’ta defnedildiğini söylediği öğrenildi.

Nilgün Şimşek - Nilgün Şimşek Cinayeti Müge Anlı - Öldürülüp Gömüldü Mü
Nilgün Şimşek – Nilgün Şimşek Cinayeti Müge Anlı – Mustafa Şimşek Tarafından Öldürülüp Gömüldü Mü?, Almanya’ya Tedaviye Gitti Orada Öldü Dedi.

Almanya’ya Gitti Vefat Etti… Nilgün Şimşek’in 5 Yaşında ki Çocuğunun İfadesi İse Kan Dondurdu!

Nilgün Şimşek’in kaybından sonra çocuklarının ifadesi pedagog eşliğinde alındı. 5 yaşında ki küçük çocuk, annesi Nilgün Şimşek ile babası Mustafa Şimşek’in kavga ettiği, babasının annesinin kafasını yere vurduğunu daha sonra annesinin ağzından köpükler geldiğini söyledi. Daha sonra babasının annesini ön koltuğa oturtarak bir yere gittiklerini babasının mezar gibi bir çukur kazdığını ve anneniz buradan Almanya’ya gidecek dediği ortaya çıktı.

Nilgün Şimşek’in Kaybından Sonra Kocası Mustafa Şimşek Eski Eşi Gülay Tutuklanmıştı. Nilgün Şimşek Öldürülüp Gömüldü Mü?

Mustafa Şimşek’in ilk eşi Gülay hanım Nigün Şimşek’in kaybından sonra tutuklanarak ceza evine gönderilmişti. Nilgün Şimşek ile Gülay hanım’ın eski komşu olduğu ve kocası Mustafa Şimşek’in kendisini boşadıktan sonra Nilgün Şimşek ile evlendiğini ve bu evlilikten de 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

Kocası Mustafa Şimşek Öldü Almanya'ya Gitti Demişti
Kocası Mustafa Şimşek Öldü Almanya’ya Gitti Demişti

Kaybolan Nilgün Şimşek ile ilgili en büyük şüpheler ise Mustafa Şimşek ve ilk eşi Gülay hanım üzerinde toplanıyor. Gülay Hanım ile Mustafa Şimşek’in Nilgün Şimşek kaybından sonra imam nikahı kıydıklarını ve berber yaşadıkları söylendi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan oğulları babasının Nilgün Şimşek’i öldürdüğünü söylediğini hatırladığını söyledi.

Mustafa Şimşek İlk Eşi Gülay Hanım - Nilgün Şimşek Cinayeti - Müge Anlı
Mustafa Şimşek İlk Eşi Gülay Hanım – Nilgün Şimşek Cinayeti – Müge Anlı

Olay Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işleniyor. Son bir ayrıntı ise Gülay Hanım’dan geldi. Gülay Hanım Nilgün Şimşek ölmeden önce kocasını ve çocuklarını bana emanet etti demesi üzerine ortaya çıktı. Gülay Hanım şüpheleri bir kez daha üzerine çekerken, Nilgün Şimşek’in öldürüldüğü ise apaçık ortada görülüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et