Okul Alışverişine Çıkan Anne İsyan Etti. 5 Liralık Tişört 50 Lira!

“5 TL’lik Tişört 50 TL Uyumayın Artık Yeter”

İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan olayda okul alışverişine çıkan anne faiş fiyatlara isyan etti. Okulların açılmasına kısa bir süre kala alışverişe çıkan veliler faiş fiyatlarla karşılaşırken, bu duruma tepki gösteren bir anne artık isyan ederek “5 TL’lik Tişört 50 TL Uyumayın Artık Yeter” dedi ve isyan etti.

"5 TL'lik Tişört 50 TL Uyumayın Artık Yeter"
“5 TL’lik Tişört 50 TL Uyumayın Artık Yeter”

“Bu Bir Fısrsatçılık Mağazalar ile Anlaşan Okulları Protesto Ediyorum”

Piyasanın kontrol altında olmaması okulların bazı yerlerle anlaşma yaparak vatandaşı belirli yerlere yönlendirmesi yetmiyormuş gibi birde faiş fiyatlar 2020 TL asgari ücretle çalışılan Türkiye’de insanları isyan ettiriyor. Bu bir fırsatçılık diyen anne devlet ayrı soyuyor özel sektör ayrı soyuyor 350 lira bir pantolon bir tişört diyerek 5 TL’lik tişört 50 TL buyurun çocuklarınızı okula yazdırın yeter artık uyanın diye feryat etti. Mağazalar ile anlaşma yapan okulların ise tek bir yere yönlendirdiği beyan eden anne mağazalar ile anlaşan okulları protesto ediyorum dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et