Öğretmen Ebru Kalaklıoğlu Evinde Ölü Bulundu!

Öğretmenler Günü Kutlamasından Sonra Kendisinden Haber Alınamayan 45 Yaşında ki Öğretmen Ebru Kalaklıoğlu Evinde Ölü Bulundu!

Ebru Kalaklıoğlu - Kırıkkale 45 Yaşında ki Öğretmen Ebru Kalaklıoğlu Evinde Ölü Bulundu
Ebru Kalaklıoğlu – Kırıkkale 45 Yaşında ki Öğretmen Ebru Kalaklıoğlu Evinde Ölü Bulundu

Kırıkkale Merkez’de bulunan Mehmet Ali Eren İlkokulunda sınıf öğretmenliği yapan 45 yaşında ki Ebru Kalaklıoğlu’nun sabah okula gelmemesi üzerine, mesai arkadaşları tarafından aranmaya başlandı. Sınıf Öğretmeni Ebru Kalaklıoğlu’na bir türlü ulaşamayan öğretmen arkadaşları polise haber verdi. Ebru Kalaklıoğlu’nun Ovacık Mahallesinde yalnız yaşadığı dairesine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, 3’üncü kattaki evin kapısını kırarak içeri girdi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yatağında hareketsiz bulunan Kalaklıoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. İlk belirlemeye göre, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtilen Kalaklıoğlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Öğretmen Ebru Kalaklıoğlu’nun, dün okulundaki 24 Kasım Öğretmenler Günü programında yer aldığı, o saatten itibaren kendisinden haber alınmadığı söylendi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et