Oğlunu Öldürmüştü Verilen Ceza Belli Oldu!

Engin Karakollu Davasında Karar Verildi!

Oğulları Engin Karakollu’yu aramak için Müge Anlı’nın programına başvuran ve eşi Arif Karakollu’dan şüphelenen Şaziment Karakollu’ya eşinin itirafı ile oğlunun öldürüldüğünü öğrendi. Bugün gerçekleştirilen duruşmada oğlunu öldüren Arif Karakollu’nun cezası belli oldu.

Engin Karakollu Davası, Arif Karakollu, Müge Anlı

Baba Arif Karakollu “Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tek kurşunla vurdum. ” dedi. “Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tek kurşunla vurdum. Hemen öldü. Sonra onu mandıranın kenarına gömdüm. Toprağı 1 metre falan kazdım. Üzerini de samanlarla örttüm. Ben bunlardan önce size başvurup anlatacaktım ama onlar benden önce davrandı. Huzurlu uyuyamıyorum. Pişmanım ama mecbur kaldım.” demişti.

Arif Karakollu’nun Cezası Belli Oldu! Eşi Şikayetçi Olmadı!

Engin Karakollu’nun 4.duruşması gerçekleştirildi. Baba Arif Karakollu 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme başkanı tarafından duruşmayı takip eden anne Şaziment Karakollu’ya eşinden şikayetçi olup olmadığı soruldu. Anne Şaziment Karakolllu, “Eşimden şikayetçi değilim, ceza almasını istemiyorum” dedi.
Mahkeme heyeti karar vermek için 5 dakika duruşmaya ara verdi. Aranın ardından mahkeme heyeti, sanığı kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırarak, suçunu gerek katıldığı TV programında itiraf etmesi, gerekse mahkemede itiraf etmesi ve mahkemedeki iyi halden dolayı cezasını 16 yıl 8 aya düşürdü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et