O Adamların Hepsi Bir Kadına Saldırdı!

Tokat’ın Turhal ilçesi utanç verici ve korkunç olaylara şahit oldu. Bir grup adam Kiraz Y. isimli kadına saldırarak darp etti. Çevrede bulunanlar tarafından görüntülenen olayı Twitter hesabından Gazeteci Yeliz Koray paylaştı. Kadının Soner Ö. isimli bir kişi tarafından araca bindirilmeye çalışıldığı sonrasında kadın polise giderek şikayetçi olması sonucu evlerinin öğrenilerek kadının darp edildiği öğrenildi.

Kiraz Y., Tokat'ta Kadına Darp
Kiraz Y., Tokat’ta Kadına Darp

Gazeteci Yeliz Koray Şunları Yazdı;

Tokat’ta evine giderken Soner Ö. isimli şahıs durdurup arabaya binmesini söylüyor. Kadın emniyet müdürlüğüne giderek plakasını aldığı aracın sürücüsünden şikayetçi oluyor. Sanık Soner Ö. tebligatı alınca şikayetçi Kiraz Y’nin mahallesine giderek kadının evini öğreniyor. İddiaya göre kalabalık grup halinde Kiraz Y. ve 2 oğlu darp ediliyor. Kiraz Y’nin burnu kırılıyor. İddiaya göre sanık hala kadının evine gelip rahatsız ediyormuş. Kocası şehir dışında çalışan ve maddi durumu olmayan kadının avukat tutacak parası da can güvenliği de yokmuş.”

Yeliz Koray

Şiddete uğrayan kadına yardım edilmesi için seslenen Koray, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ve Tokat Valiliği’ni etiketleyerek, “Burası dağ başı değil, kirazı yalnız bırakmayın” dedi.

Tokat Valiliğinden Açıklama!

Olay ile ilgili Tokat Valiliğinden açıklama yapıldı. Tokat Valiliği, “Görüntülerde yer alan hanımefendiyi darp ettiği belirtilen kişilerle ilgili olayın yaşandığı Turhal ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştır.” açıklamasında bulundu.

Ayrıca twitter üzerinden konunun peşini bırakmayacağını söyleyen Yeliz koray, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığınında darp edilen kadının avukatlığını üstleneceğini duyurdu.

İşte Yeliz Koray’ın O Paylaşımı…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et