Nurcan Sade Hakkında Son Dakika Gelişmesi Eteği Bulundu

Nurcan Sade Hakkında Son Dakika Gelişmesi… Nurcan Sade’in Eteği Bulundu. Nurcan Sade Bulundu Mu ? Nurcan Sade Nerede ?

Ecrin Bebeğin kaybı araştırılırken bir kayıp çocuk haberi daha geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Müge Anlı Kars’ta 3 Yaşında ki Nurcan Sade’in Kaybolduğunu duyurdu. Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesinde 3 Yaşında ki Nurcan Sade evinin önünde oynarken pazar günü saat 12’de Kayboldu. Küçük Nurcan Sade’den pazar gününden bu yana haber yok. Ecrin Bebek olayı hala konuşulurken, Nurcan Sade’inde kaybolması tüm Türkiye’in yüreğini ağzına getirdi. Bugün Nurcan Sade’in üzerinde bulunan eteği Jandarma ekipleri tarafından bulunurken, acılı baba bu eteğin çocuğunun en sevdiği eteği olduğunu söyledi. Nurcan Sade’den ise hala bir haber yok

3 Yaşında ki Nurcan Sade Kars’ın Sarıkamış İlçesine Bağlı Ortaköy Mahallesinde Evinin Önünde Oynarken Kayboldu

Nurcan Sade İçin Jandarma, UMKE ve AFAD Ekipleri Çalışma Başlattı

3 Yaşında ki Nurcan Sade Kars Sarıkamış’ta kayboldu. Evinin önünden kaybolan çocuktan pazar gününden bu yana haber alınamıyor.

Müge Anlı Ecrin Bebek’ten Sonra Nurcan Sade’in Kaybını da Araştırmaya Başladı

Evinin önünde oynarken kaybolan Nurcan Sade’in annesi Yadigar Sade 3 yaşında ki küçük çocuğu bulamayınca durumu eşi Hayrettin Sade’ye bildirdi. Çocuklarını arayan çift bulamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarma, UMKE ve AFAD çalıima başlatarak bölgede droneler ve köylülerle geniş çaplı arama çalışmaları başlattı.

3 Yaşında ki Nurcan Sade Dereye Mi Düştü ?

Nurcan Sade Dereye Mi Düştü ? Nurcan Sade Nehre Mi Düştü ?
Nurcan Sade Dereye Mi Düştü ? Nurcan Sade Nehre Mi Düştü ?

Sade Ailesinin evinin önünden geçen debisi yüksek dere’de ise ayrıca bir arama çalışması başlatıldı. Jandarma hem köyde hemde derede arama çalışmasını sürdürürken, Nurcan Sade evlerinin yakınından geçen Dereye Mi Düştü ? Nehre Mi düştü ? soruları akla geldi. Nurcan Sade’yi arama çalışmaları sürüyor. Öte yandan Samsun’da kaybolan Ecrin Kurnaz’dan ise hala haber yok.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et