Norm Ender Kimdir? Kaç Yaşında? Ender Eroğlu Kimdir? Nereli?

Ender Eroğlu Kimdir? Norm Ender Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Norm Ender ismini kullanan Ender Eroğlu Türk rap şarkıcısıdır. 34 Yaşında olan Norm Ender Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Boyu Kaç? Nereli?. Norm Ender yani Ender Eroğlu ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde…

Norm Ender - Ender Eroğlu
Norm Ender – Ender Eroğlu Norm Ender Kimdir? Norm Ender Kaç Yaşında? Norm Ender’in Sevgilisi Kim? Norm Ender’in Boyu Kaç?

Norm Ender Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Boyu Kaç? Nereli? Ender Eroğlu Kimdir?

1985 yılında İzmir’in Bornova ilçesinde doğan Rap Şarkıcısı Norm Ender yani Ender Eroğlu, 2019 Eylül ayı itibariyle 34 yaşındadır. Ayrıca 1.76 cm boyunda olan Norm Ender, 25 Mart 1985 doğumludur. “Norm Ender” yani Ender Eroğlu, rap hayatına çocukluk yıllarından itibaren müzikle uğraşarak başladı. Fakat Norm Ender, geçtiğimiz 2 yılında müziğe ara verse de “Mekanın Sahibi” isimli şarkısı ile müzik hayatına geri döndü. Ek olarak Sevgilisi merak edilse de konu ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Norm Ender - Ender Eroğlu
Norm Ender – Ender Eroğlu

Kavgacı kişiliğinden dolayı liseden atılan Norm Ender, 2001 yılında yazdığı rap şarkılarının arkadaş çevresi tarafından sevilmesi nedeniyle rap yapmaya başladı. İlk olarak ATV televizyon kanalında 2004 yılında yayınlanan Akademi Türkiye müzik yarışması programına katıldı. Daha sonra albümü ile ilgili tanıtma çalışmaları kapsamında İzmir, Diyarbakır ve Ankara illerinde konserler vermiştir. Tek olarak çalışması ile birlikte Norm Ender takma adıyla anılmaya başlanmıştır.

Ender Eroğlu - Norm Ender Hayatı Kimdir? kaç Yaşında?
Ender Eroğlu – Norm Ender Hayatı Kimdir kaç Yaşında

Ender Eroğlu, Mekanın Sahibi adlı şarkısı ile tekrar müzik piyasasına 2 yıl aradan sonra dönmüştür. Sonrasında 1 ayda şarkısı ile 40 milyon izlenen şarkıcının şu anda ise izlenme sayısı 80 milyonu aşmıştır.

Norm Ender Albümleri ve Şarkıları

2010 yılında “Enderground” ve “içindePatlar” adlı albümlere imza atan Ender Eroğlu yılnda Aura isimli albümünü çıkartmıştır. YouTube kanalında ise şu şarkılarının klipleri vardır;

Norm Ender Kimdir? Norm Ender Kaç Yaşında? Norm Ender’in Sevgilisi Kim? Norm Ender’in Boyu Kaç?
  • 2002 – Kinim
  • 2007 – Tekir
  • 2010 – İçinde Patlar (Remix)
  • 2011 – Çıktık Yine Yollara
  • 2017 – Deli
  • 2017 – Kaktüs
  • 2019 – Mekanın Sahibi
  • 2020 – Konu Kilit

Norm Ender’in Meşhur Şarkısı Mekanın Sahibi!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et