Netflix Hediye Kartı, Kuponu, Promosyon Kodu Nasıl Alınır? Nereden Alınır?

Netflix Nedir?, Netflix Hediye Kartı veya Promosyon Kodu Nasıl Alınabilir?

Bu yazıda Netflix Hediye Kartı,Kuponu, Promosyon Kodu Nasıl Alınır? gibi sıkça aratılan bir konuyu ele almaktayız. Bedava Promosyon yada indirim kodu gibi sıkça merak edilen ve aratılan soruları yanıtlayacağız. Dünyaca ünlü dizi, film ve belgeselleri üreten ve dağıtımını gerçekleştiren Netflix, Amerika’da kurulmuştur. 25 Yıllık bir geçmişe sahip büyük bir kuruluş ve site olduğu içinde çoğu insan internet üzerinden bu site aracılığıyla genellikle başta diziler olmak üzere filmler ve belgeselleri takip etmektedir.

Netflix Logo - Netflix Nedir ? Netflix Hediye Kartı veya Promosyon Kodu Nasıl Alınır ?
Netflix Logo – Netflix Nedir? Netflix Hediye Kartı veya Promosyon Kodu Nasıl Alınır ?

Konumuza dönersek Netflix ilk 1 ay ücretsiz üyelik sunmaktadır. Bu üyelik koşullarından biri kart bilgilerinizi vermenizdir. 1 aylık süre dolduğunda otomatik olarak çekim yapacaktır unutmayın. 1 aylık ücretsiz üyeliği kolayca edinebilirsiniz.

Netflix Hediye Kuponu veya Promosyon Kodu

11 haneden oluşan bu kodu çeşitli sitelerden alışveriş yaparak edinebilirsiniz. 2021 yılında birçok alışveriş sitesi Netflix hediye kodunu hediye etmekte veya indirimlerle satın alınabilmektedir. Fakat bazı insanlar tamamen bedava kod veya pin numarası arıyorlar maalesef böyle bir durum söz konusu olmamaktadır. Ama siz bu yazıyı okuyorsanız büyük ihtimal 1 aylık ücretsiz deneme süresini doldurdunuz.

Netflix Hediye Kodu Kuponu indirim ve promosyon kodu
Netflix Hediye Kodu Kuponu indirim ve promosyon kodu – Netflix Hediye Kartı

Size önerimiz örnegin, bu linkteki (https://www.picodi.com/tr/netflix) gibi belirli indirimlerle cüzi ödemeler yaparak izlemeniz maalesef bedava bir yolu mevcut değildir. linki de önerebiliriz. (https://www.jarrt.com/indirim-ve-kampanyalar/netflix.com) tabi bu siteler üzerinde ki indirim tarih ve koşullar sürekli olarak güncelleştirebilmektedir.

Netflix Gizli Kodları Yalanı…

Netflix’in bazı sitelerde URL sonuna çeşitli arama sorguları eklenerek ücretsiz olarak kategorileri açtığını iddia eden yazılar var. Evet belki bazı zamanlar böyle bir açık meydana gelmiştir fakat bu yazı yazılana kadar o açık çoktan kapanmıştır boşu boşuna kendinizi yormayın ayrıca, bedava netflix kodu aramak içinde kendinizi yormayın onun yerine cüzi bir ücret ödeyerek kullanmayı deneyin en mantıklısı bu olacaktır. Yada kullanan bir arkadaşınızdan veya yakınınızdan şifresini isteyebilirsiniz. Kısacası Bedava Netflix kodu, hediye kartı ve promosyon kodu gibi bir yok sadece indirimler var. Netflix böylelikle hizmetlerini sunmaktadır. Benzer siteler ise Blutv ve Puhu TV gibi siteler mevcut. Bedava izlemek istiyorsanız puhu tv’yi deneyebilirsiniz orada reklamlar mevcut ama çok canınızı sıkmayacak düzeyde diyebilirim. Yazımızı Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Yorumlarınızı bekliyoruz…

Eğer 1 Aylık Bedava Üyeliği Doldurmadıysanız Burayı Tıklayıp (https://www.netflix.com/tr/) Netflix’e bedava 1 ay üye olabilirsiniz

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et