Neonaziler Göçmenlere Saldırmak İçin Yunanistan’a Geldiler!

Almanya’dan ve Avusturya’dan Göçmenlere Saldırmak İçin Gazeteci Kılığında Yunanistan’a Geldiler!

Alman ve Avusturyalı Neonaziler, gazeteci kılığında Midilli Adası’na geldi ve göçmenlere saldırdı. Çok sayıda göçmen ağır yaralandı. Sabıkalı ve takip altındaki Neonazi Mario Müller ve arkadaşı Jonathan S.‘ye, destek veren Yunan ırkçılar, “Ya yüzerek geri giderler, ya da Neonaziler’e hedef olurlar” dedi.

neonaziler Yunannistana Geldi
Neonaziler Yunannistan’a Geldi

Midilli Adasında Göçmenlere Saldırdılar!

Türkiye’nin sınırları açmasından sonra mültecilerden bir kısmı Yunanistan’a geçerken, Avrupa çirkin yüzünü göstermeye başladı. Alman Anayasayı Koruma Teşkilatı tarafından “terör örgütü“ olarak takip edilen aşırı sağcı “Özdeş Hareket“ (IB) isimli Neonazi grubun bir çok üyesi, Midilli Adası’na geçti. Almanya ve Avusturya’dan, “aşırı sağcı bir dergiye yazdıkları için” gazeteci kimliği altında Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçen grup mültecilere saldırdı.

22 Yaşında ki Göçmen Ağır Yaralandı!

Gruptan bazıları teşhis edildi ve aralarında Almanya’da adam yaralamaktan ceza almış olan Neonazi Mario Müller’in de olduğu belirlendi. Müller, Alman aşırı sağcı Milliyetçi Demokrat Parti (NPD) taraftarı ve Özdeş Hareket’in liderlerinden biri. Midilli’deki aşırı sağcı Yunanlar da, neonazilerle birlikte hareket ediyor ve göçmenlere birlikte saldırılar düzenliyor. Aşırı sağcılar tarafından saldırıya uğrayıp kanlar için kalan Ahmas Hassan (22), Alman ırkçıların elinden ağır yaralı olarak kurtulabildi.

Yunan Polisi Aşırı Sağcıları Destekliyor

Aşırı sağcıları, Yunan polisinin desteklediği belirtiliyor. Göçmenlere saldıran Mario Müller ile arkadaşı Jonathan S. de çıkan kargaşada hafif şekilde yaralandı. Bazı Yunanlar, “Ya yüzerek Ada’dan ayrılırlar ya da Neonazileri üzerlerine göndermeye devam edeceğiz“ dedi. Neonazi grubundan yapılan açıklamada, “Bu adada, antifaşist diye anılan fareler var“ denildi. Midilli’deki bazı gruplar da, aşırı sağcıların Yunanistan’ın yanında bulunmaktan memnun olduklarını dile getirdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et